ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς του Thomas Cook για το 2015

Η Thomson, μέλος της Τui, έχει αναρτήσει γι’ αυτό το διάστημα ελληνικά τοπία στην κεντρική φωτογραφία της ιστοσελίδας της, προωθώντας πακέτα με προσφορές για τη φετινή σεζόν....
«Ψήφο» εμπιστοσύνης δίνουν οι ξένοι τουριστικοί οργανισμοί και όμιλοι ξενοδοχείων στον ελληνικό προορισμό, ενισχύοντας την ξενοδοχειακή τους παρουσία στη χώρα μας και ανακοινώνοντας από τώρα νέα επεκτατικά σχέδια για τη σεζόν του 2015.

Ειδικότερα, το περίγραμμα των στόχων του για την επόμενη τουριστική περίοδο δημοσιοποίησε ο tour operator Thomas Cook, περιλαμβάνοντας και την Ελλάδα. Ο Thomas Cook ξεκινώντας από αυτό τον μήνα τις πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων με εκπτώσεις για το 2015, έκανε λόγο για νέες εμπειρίες διακοπών που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε για το καλοκαίρι του 2015 την ένταξη στην ξενοδοχειακή του «ναυαρχίδα» Sentido Hotels and Resorts τριών νέων ξενοδοχείων, του Sentido Elounda Bay στην Κρήτη, του Sentido Don Pedro στη Μαγιόρκα και του Sentido Orka Lotus Beach στην Αττάλεια. Για την ξενοδοχειακή του αλυσίδα Smart Line, ο Τhomas Cook ανακοίνωσε από τώρα για το 2015 την ένταξη τεσσάρων ξενοδοχείων, δύο εκ των οποίων λειτουργούν στην Ελλάδα (Κέρκυρα και Ζάκυνθο) και δύο στο Πράσινο Ακρωτήρι και στην Γκάμπια. Επίσης, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ένταξης ενός ακόμη ξενοδοχείου από το Ρέθυμνο.

Το αντίπαλον δέος του Τhomas Cook, η Τui, εγκαινίασε πρόσφατα στην Κέρκυρα το νέο μέλος της ξενοδοχειακής της αλυσίδας Sensimar, το Sensimar Mediterraneo Resort and Spa. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Αρνι Τζαμπλόνκα, υπεύθυνος της Τui για την ανάπτυξη της Sensimar, Ρuravida και Viverde στην Ελλάδα, ο οποίος σε δηλώσεις του αφού εκθείασε το ξενοδοχείο και την Κέρκυρα ως τουριστικό προορισμό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ξενοδοχειακής επέκτασης του tour operator στη χώρα μας.

Από την πλευρά της η Thomson, μέλος της Τui, έχει αναρτήσει γι’ αυτό το διάστημα ελληνικά τοπία στην κεντρική φωτογραφία της ιστοσελίδας της προωθώντας πακέτα με προσφορές για τη φετινή σεζόν.

Eπιπλέον, η Hotelbeds, επίσης μέλος της Tui που δραστηριοποιείται στις «χονδρικές» πωλήσεις κρατήσεων καταλυμάτων, ανακοίνωσε λίστα με τους πέντε κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς βάσει του μεγαλύτερου αριθμού κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2014, στην οποία βρίσκονται η Ισπανία, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Ιταλία και η Πορτογαλία.

Τη μάχη των κρατήσεων για τη φετινή περίοδο κερδίζει η Ελλάδα και στην Ολλανδία. Σε εκδήλωση της Ενωσης Γραφείων Τουρισμού της Ολλανδίας, όπου συμμετείχε το γραφείο του ΕΟΤ στο Αμστερνταμ, η εταιρεία ερευνών Gfk παρουσίασε τα τελευταία στοιχεία των κρατήσεων από τη «χώρα της τουλίπας». Σύμφωνα με αυτά, ενώ οι συνολικές κρατήσεις για εξωτερικό από την Ολλανδία εμφανίζουν υστέρηση σε ποσοστό 7%, οι κρατήσεις προς τη χώρα μας παρουσιάζουν αύξηση κατά 18%. Μάλιστα, η Τui Oλλανδίας παρουσιάζει αύξηση κατά 28%.

Εξάλλου, στέλεχος της Small Luxury Hotels of the World αναφέρθηκε σε νέα μέλη που ενέταξε το πολυτελές διεθνές δίκτυο ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τρεις ελληνικές μονάδες. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Archipelagos, Βoheme και Casa del Mar Mykonos, τα οποία βρίσκονται στη Μύκονο.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε και η πολύμηνη διαπραγμάτευση για την πώληση της ξενοδοχειακής μονάδας Γερακίνα Μπιτς, ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας, στο επενδυτικό fund Oaktree που συνεργάζεται με τον ξενοδοχειακό όμιλο Σάνη Α.Ε. Το ξενοδοχείο, που είναι κλειστό σήμερα, βρίσκεται στην περιοχή της Χαλκιδικής και αναμένεται να λειτουργήσει μετά την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος για τον εκσυγχρονισμό του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *