ροή ειδήσεων

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου νικήτρια του «The Voice»

Κέρδισε την ψήφο του κοινού στον τελικό του talent show

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Voice» σε μια βραδιά... που η αγωνία «χτύπησε κόκκινο», ενώ, όπως επαναλάμβανε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές και το αποτέλεσμα κρινόταν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αποκλειστικός κριτής του τελικού ήταν το κοινό.

Η νικήτρια θα υπογράψει το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Universal, που θα σημάνει και την αρχή της μουσικής της καριέρας.

Φιναλίστ του τελικού ήταν οι Λευτέρης Κιντάτος, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου και Αίμιλη Χαραλάμπους. Αρχικά αποχώρησε η Αίμιλη Χαραλάμπους, στη συνέχεια ο Λευτέρης Κιντάτος, ενώ στο τέλος έμειναν για τη διεκδίκηση της νίκης η Αρετή Κοσμίδου και η Μαρία Ελένη Κυριάκου.

Κάθε ένας από τους φιναλίστ ερμήνευσε τρία τραγούδια, από τα οποία το ένα ήταν ντουέτο με τον coach του, τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο, το Μιχάλη Κουινέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Στη σκηνή του «The Voice» ο Αντώνης Ρέμος με τη συνοδεία του Στέφανου Κορκολή παρουσίασαν αγαπημένες επιτυχίες τους, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε το show παίζοντας πιάνο.

Δείτε τις ερμηνείες της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον τελικό του The Voice

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *