ροή ειδήσεων

Υψηλοί καλεσμένοι στο 1ο Basketball Camp της ΕΑ Καλύμνου

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΑΘΗΝΑΙΟΥ & ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ...

Η Κάλυμνος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους Σφαιρόπουλο, Παππά, Αθηναίου & Μαυροειδή μεταξύ άλλων, οι οποίοι θα 'ναι παρόντες στο 1ο Basketball Camp (7-12/7) της τοπικής ΕΑ.

Αναλυτικά:

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει και το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Μαζί μας θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Νίκος Παππάς , Δημήτρης Μαυροειδής , Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Κουταλιανός και Ανθή Χατζηγιακουμή , προκειμένου να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς παίκτες που λατρεύουν την πορτοκαλί μπάλα!

To Δ.Σ. της Ε.Α. ΚΑ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλους όσοι έχουν συμβάλει, ώστε το πρώτο μας Camp να είναι απόλυτα επιτυχημένο και στο διάστημα που θα διεξαχθεί, τα παιδιά μας να μάθουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για το άθλημα που αγαπάμε. Στόχος μας είναι το Basketball Camp της Ε.Α. ΚΑ. να γίνει θεσμός και να αποδείξουμε πως το ακριτικό μας νησί μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *