ροή ειδήσεων

Μουντιάλ 2014: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας

Η Εθνική μας ομάδα έχει απόψε «ραντεβού» με την ιστορία και στο «Καστελάο» απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού (23:00-ΝΕΡΙΤ), ...θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμα μία νέα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της.

Ποιες είναι όμως οι πιθανότητες να περάσει η «γαλανόλευκη» για πρώτη φορά στους «16» ενός Μουντιάλ; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι υπέρ μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως οι διεθνείς μας θα δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει όλα τα πιθανά σενάρια.
Στόχος μόνο η νίκη και... βλέπουμε!



Με βάση τα νούμερα η Ελλάδα έχει 15% πιθανότητες να συνεχίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Ακτή Ελαφαντοστού να συγκεντρώνει 72% και την Ιαπωνία 12%. Η Κολομβία βρίσκεται ήδη στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ας τα πούμε όμως πιο απλά. Η Εθνική μας θα βρίσκεται στην επόμενη φάση αν:
1) Κερδίσουμε την Ακτή Ελεφαντοστού και υπάρξει απώλεια βαθμών των Ιαπώνων κόντρα στην αδιάφορη Κολομβία.
2) Αν η Ιαπωνία κερδίσει, η Εθνική πρέπει όχι μόνο να πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στους «ελέφαντες», αλλά και να επικρατήσει με διαφορά τριών τερμάτων (π.χ 3-0, 4-1).
Η αντίπαλος μας, με νίκη είναι αμέσως στην επόμενη φάση, ενώ με ισοπαλία αν οι Ιάπωνες κερδίσουν με πάνω από δύο γκολ διαφορά την Κολομβία, θα είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *