ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μεγάλο ιδιωτικό σχολείο κατάφερε να ξεγελάσει το Υπουργείο και να γράψει ολόκληρη η Α΄ Λυκείου «20» σε όλα τα μαθήματα

Απίστευτο κι όμως συνέβη. Ολόκληρη η Α΄ Λυκείου μεγάλου ιδιωτικού σχολείου της Αθήνας κατάφερε να γράψει...

«εικοσάρια» σε όλα τα μαθήματα την ίδια στιγμή που το 40% των μαθητών όλης της χώρας έμεινε μετεξεταστέο στην Άλγεβρα.


Η μέθοδος την οποία ακολούθησαν θα μπορούσε κάλλιστα να αναφερθεί ως «κρυφό σχολειό». Σύμφωνα λοιπόν με το newpost το εν λόγω σχολείο κατάφερε να «ξεγελάσει» το υπουργείο, να πάρει τα ερωτήματα από την «Τράπεζα Θεμάτων» και να τα διδάξει κρυφά στους μαθητές πριν αυτοί εξεταστούν.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλης Κουρουτός είπε: «Κάθε σχολείο δηλώνει ποιο μάθημα θα εξεταστεί την κάθε ημέρα. Το συγκεκριμένο σχολείο είχε δηλώσει Δευτέρα - Άλγεβρα, Τετάρτη - Χημεία.


Το υπουργείο τους έδωσε τον κωδικό τη Δευτέρα, άνοιξαν την Τράπεζα Θεμάτων, πήραν τα ερωτήματα της Άλγεβρας, αλλά εξέτασαν Θρησκευτικά, που είναι ενδοσχολικό και όχι πανελλαδικών εξετάσεων μάθημα.


Την Τρίτη τους δίδαξαν τα ερωτήματα της Άλγεβρας που πήραν από την Τράπεζα Θεμάτων. Την Τετάρτη τους εξέτασαν στην Άλγεβρα και ταυτόχρονα άνοιξαν την Τράπεζα Θεμάτων και πήραν ερωτήματα της Χημείας, την οποία υποτίθεται εκείνη την ώρα εξέταζαν.


Την Πέμπτη τους δίδαξαν τα ερωτήματα της Χημείας, την Παρασκευή τους εξέτασαν. Έχουμε ζητήσει πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο και μαθαίνω ότι ήδη έχει υπάρξει παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας, όμως περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε», διευκρινίζει o πρόεδρος.
Πηγή:athensbars.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *