ροή ειδήσεων

Ζευγάρι Νορβηγών ψηφίζει... Ελλάδα εδώ και 31 συναπτά έτη!

Βραβεύτηκαν από το δήμαρχο της Ρόδου

Διαβάστε γιατί η Magne και ο Rigmor Johannesen είναι... ζωντανή διαφήμιση για τη χώρα μας!Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά... 31 συνεχόμενα χρόνια, ένα ζευγάρι από τη Νορβηγία επιλέγει τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές -και συγκεκριμένα τη Ρόδο, το νησί των Ιπποτών.

Ο έρωτας τους με το νησί, το ελληνικό φαγητό και τη φιλοξενία των Ελλήνων ήταν αρκετά για να μαγέψουν το νεαρό τότε ζευγάρι, που εδώ και τρεις δεκαετίες «ψηφίζει» μόνο Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές!



Αναμφισβήτητα, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας, αφού λειτουργούν ως πρεσβευτές της Ελλάδας και προτρέπουν φίλους και γνωστούς να έρθουν τουλάχιστον μία φορά στην Ελλάδα! «Μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί πηγαίνουμε πάντα εκεί, λέμε σε γνωστούς μας, που πλέον θα εκπλαγούν, μόνο αν επιλέξουμε άλλο τουριστικό προορισμό» λένε οι ίδιοι.

Πώς... ερωτεύτηκαν την Ελλάδα

Ήταν άνοιξη του 1983, όταν η Magne και ο Rigmor Johannesen έψαχναν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, για να περάσουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αποφάσισαν να επισκεφθούν μια ηλιόλουστη χώρα με ωραίες παραλίες και, γιατί όχι, και πολλά νησιά. Κάπως έτσι κατέληξαν στη χώρα μας, ενώ η επιλογή της Ρόδου ήταν εντελώς τυχαία.



«Όταν πατήσαμε το πόδι μας στο νησί, το ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. Ενθουσιαστήκαμε με τη φυσική του ομορφιά, τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα. Μα, πάνω απ' όλα ενθουσιαστήκαμε με τους ανθρώπους. Όλοι τους τόσο χαμογελαστοί, εγκάρδιοι και φιλόξενοι. Πουθενά στον κόσμο δεν συναντάει κάποιος τη φιλοξενία των Ελλήνων» είναι οι πρώτες κουβέντες που λέει το ζευγάρι σε όποιον τους ρωτάει γιατί επιλέγουν πάντα Ελλάδα.



Πρόσφατα, ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στο ζεύγος Johannesen ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο ως τόπο διακοπών. Όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο -το Poseidonia Apartments-, καθώς ένας λόγος που έρχονται πια είναι οι ντόπιοι φίλοι που έχουν αποκτήσει -ανάμεσά τους και το προσωπικό του ξενοδοχείου. 




«Έχουμε ταξιδέψει και σε άλλες χώρες όλα αυτά τα χρόνια, όμως η Ελλάδα είναι παράδεισος. Έχουμε προτρέψει πολλούς Νορβηγούς να επισκεφτούν την Ελλάδα και οπωσδήποτε τη Ρόδο» λέει το ζεύγος.



Αγαπημένα τους φαγητά είναι ο μουσακάς και το σουβλάκι, ενώ κάθε φορά που έρχονται, νοικιάζουν αυτοκίνητο για να κάνουν το γύρο του νησιού, προσπαθώντας να ανακαλύπψουν διαρκώς καινούρια μέρη. 
 



protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *