ροή ειδήσεων

Ερχεται καύσωνας! Την επόμενη εβδομάδα στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία!

Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα με τον υδράργυρο να αγγίζει ή και να ξεπερνά... τοπικά τους 37 βαθμούς Κελσίου.


Σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν από τον καύσωνα. Συστήνεται στους ηλικιωμένους που είναι στα αστικά κέντρα να αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις, ενώ καλό είναι για όλους η κατανάλωση αρκετού νερού, αλλά και δροσερών χυμών.



Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή θα είναι γενικά αίθριος.

Θα σημειωθούν, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση το βράδυ.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μονό το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά και κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *