ροή ειδήσεων

Καταγγελία για βάναυση συμπεριφορά κατά 3χρονου παιδιού σε στρατιωτικό παιδικό σταθμό

Μία σοβαρή καταγγελία για βάναυση συμπεριφορά εναντίον τρίχρονου
παιδιού σε παιδικό σταθμό του στρατού.... στις Φέρρες, διερευνάται από τις στρατιωτικές αρχές. Το πόσο σοβαρά και με ποια λογική γίνεται η διερεύνηση είναι ένα ερώτημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φθάσει στο Onalert.gr:

•Γυναίκα ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς , παντρεμένη με στρατιωτικό , είχε καταγγείλει ανώτερή της για βάναυση συμεπριφορά εναντίον του τρίχρονου παιδιού της, που πήγαινε στον παιδικό σταθμό του Στρατού.

•Εκτός από την καταγγελία η ΕΠΟΠ και ο σύζυγός της είχαν προχωρήσει και σ΄ όλα τα ένδικα μέσα καταθέτοντας μήνυση κατά της αξιωματικού που κατηγορούν ότι συμπεριφερόταν βάναυσα κατά του παιδιού τους.

•Το ζευγάρι σύμφωνα πάντα με πληροφορίες δέχτηκε πιέσεις για να αποσύρει την μήνυση ,κάτι που δεν δέχτηκε.

•Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “η νεαρή ΕΠ.ΟΠ., σύζυγος επίσης υπαξιωματικού, μητέρα δύο παιδιών και έγκυος στο τρίτο της, όταν τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στην υπηρεσία της αντιμετώπισε μια πολύ εχθρική συμπεριφορά από το διοικητή της”. Ενδεικτικά αναφέρει ότι ο διοικητής “δεν έδειξε την απαιτούμενη πρόνοια για το ζήτημα των παιδιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είχε ζητήσει να της επιτρέπεται το πρωί και το μεσημέρι ( από 8.00-8.15 π.μ. και 12.00-12.15 μ.μ.) να πηγαινοφέρνει τα παιδιά της στο σχολείο. Κάτι που δεν έγινε αποδεκτό”.

•Αποκορύφωμα ήταν όταν σε αντίθεση με όλες τις προβλεπόμενες διαταγές για τις έγκυες στρατιωτικούς, οι ανώτεροί της έβαλαν υπηρεσία την ΕΠΟΠ. Αποτέλεσμα να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της πρόβλημα υγείας, το οποίο επιβεβαιώθηκε από τους ιατρούς της μονάδας. Η ΕΠΟΠ έκανε αναφορά για το συμβάν, αλλά ουσιαστική απάντηση δεν έλαβε.

•Επιπλέον καταγγέλεται σαφώς εχθρική συμπεριφορά εναντίον της με την αξιολόγησή της να πέφτει από το 9 και το 10 που είχε από προηγούμενους διοικητές της στο 8, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο απόλυσης, τον Ιούλιο που θα περάσει τις εξετάσεις για την μονιμοποίησή της.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ σοβαρά και καλό θα ήταν το ΓΕΣ να σπεύσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, γιατί πολλά άλλα που ακούγονται αν αποδειχτούν εκθέτουν το στράτευμα και τις διαδικασίες του που στόχο έχουν να εξασφαλίζουν τα δικαιώματα των στελεχών,όσο χαμηλόβαθμα κι είναι .




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *