ροή ειδήσεων

Συμβάσεις 4 έως 12 μηνών στο υπουργείο Πολιτισμού

Στην πρόσληψη 94 εποχικών υπαλλήλων προχωρούν Εφορείες Αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικοί Χώροι και Μουσεία του υπουργείου Πολιτισμού με συμβάσεις...
ορισμένου χρόνου διάρκειας από τέσσερις έως δώδεκα μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε θέσεις θα καλυφθούν στο Νομισματικό Μουσείο, για τρεις Ημερήσιους Φύλακες, έναν Νυχτοφύλακα κατηγορίας ΔΕ και ένα Καθαριστή ΥΕ, ενώ αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 26 Ιουνίου.

Στην ΚΖ΄ ΕΠΚΑ Πιερίας θα προσληφθούν ένας Σχεδιαστής ΔΕ, έντεκα Ημερήσιοι Φύλακες, δύο Νυχτοφύλακες και ένας Καθαριστής και στην 5η ΕΒΑ Λακωνίας δύο Ημερήσιοι Φύλακες και δύο Νυχτοφύλακες ΔΕ και ένας Καθαριστής ΥΕ. Πέντε θέσεις θα καλύψει το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, εκ των οποίων τέσσερις Φυλάκων και μία Καθαριστή, και τρεις θέσεις Εργατών ΥΕ η Β΄ ΕΠΚΑ Αττικής.

Ενας Ημερήσιος Φύλακας και ένας Καθαριστής θα προσληφθούν στο Επιγραφικό Μουσείο, ενώ στην ΙΑ΄ ΕΠΚΑ Εύβοιας, τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Ημερήσιος Φύλακας, ένας Νυχτοφύλακας και ένας Καθαριστής. Τις ίδιες θέσεις εργασίας επιθυμεί να καλύψει και η Θ΄ ΕΠΚΑ Βοιωτίας, ενώ στην 4η ΕΒΑ Δωδεκανήσου προκηρύχθηκε μία θέση Εργάτη ΥΕ.

Εντεκα προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η ΙΗ΄ ΕΠΚΑ Καβάλας για επτά Ημερήσιους Φύλακες, δύο Νυχτοφύλακες και δύο Καθαριστές, ενώ η ΣΤ΄ ΕΠΚΑ Αχαΐας θα ενισχυθεί με τέσσερις Ημερήσιους Φύλακες, δύο Νυχτοφύλακες και έναν Καθαριστή.

Από τις εννέα θέσεις στην 22η ΕΒΑ Αιτωλοακαρνανίας, επτά αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων και από μία στις ΔΕ Νυχτοφύλακα και ΥΕ Καθαριστή. Στην 18η ΕΒΑ Πρέβεζας οι θέσεις κατανέμονται σε δύο Ημερήσιους Φύλακες και ένα Νυχτοφύλακα, ενώ στην Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων, όπου αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 23 Ιουνίου, θα προσληφθούν δύο Καταδυόμενοι Εργατοτεχνίτες ΔΕ και ένας Καταδυόμενος Αρχαιολόγος ΠΕ με ειδίκευση στην ενάλια αρχαιολογία και με δίπλωμα αυτοδύτη δύο αστέρων. Εως τις 19 Ιουνίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στη Β΄ ΕΠΚΑ Αττικής για τρεις Ειδικευμένους Εργάτες ΥΕ και έναν Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ. Η 16η ΕΒΑ Καστοριάς θα ενισχυθεί με έναν Ημερήσιο Φύλακα και έναν Καθαριστή, ενώ από τις έξι θέσεις στην 6η ΕΒΑ Αχαΐας τρεις αφορούν Ημερήσιους Φύλακες, δύο Νυχτοφύλακες και μία Καθαριστή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *