ροή ειδήσεων

Ανάπτυξη 60% της αεροπορικής εταιρείας transavia στην Ελλάδα

Συνδέει 16 προορισμούς της Ελλάδας με Ολλανδίας και Γαλλία αντίστοιχα

H transavia εκτελεί 1.905 πτήσεις από και προς την Ελλάδα...

Κατά 60% έχει αυξήσει τις αεροπορικές θέσεις το 2014 για πτήσεις από και προς Ελλάδα η transavia, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους του Ομίλου Air France - KLM.


Όπως σημείωσε την Πέμπτη από την Αθήνα, μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, η αντιπρόεδρος της transavia, αρμόδια για τις πωλήσεις, κυρία Έσθερ Μπράουνινκς, η διαθέσιμη χωρητικότητα της transavia και της transavia France αυξήθηκε από 282.000 αεροπορικές θέσεις το 2013 σε 453.000 την εφετινή χρονιά.


Όπως αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η transavia και η «αδελφή» της, transavia France, συμβάλλουν στο ρεύμα των αφίξεων στην Αθήνα, μεταφέροντας κατά 75% η πρώτη και κατά 91% η δεύτερη, ξένους επισκέπτες και συνδέοντας 16 προορισμούς της χώρα μας με την Ολλανδία και τη Γαλλία, αντίστοιχα.


Ήδη η εταιρεία έχει λανσάρει από τις 17 Απριλίου την πρώτη της απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Άμστερνταμ, αλλά και πτήσεις από Αθήνα προς Παρίσι, Ναντ, Λυών και Αϊντχόφεν.


Επίσης, η transavia, η οποία προσφέρει συνδέσεις με το δίκτυο της KLM, ξεκίνησε θερινές πτήσεις από Κέρκυρα, Χανιά, Χίο, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Σαντορίνη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Άκτιο, Ρόδο, Σάμο και Ζάκυνθο προς την Ολλανδία.


Επίσης λειτουργεί δρομολόγια από Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο και Σαντορίνη προς τη Γαλλία. Συνολικά, η transavia εκτελεί 1.905 πτήσεις από και προς την Ελλάδα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *