ροή ειδήσεων

Αεροψεκασμοί... ακραία καιρικά φαινόμενα... χαλάζι... καταστροφές στη γεωργική παραγωγή... μέσα στο καλοκαίρι!!! Πάει κάπου το μυαλό σας;;;

Ασταμάτητοι, καθημερινά σχεδόν πλέον,οι χημικοί αεροψεκασμοί τουλάχιστον
στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή γιατί οι χημικές ουρές εκτείνονται σε πάρα πολλά χιλιόμετρα.Στη μία φωτογραφία φαίνεται περίεργος...

σχηματισμός νεφών,σαν μάτι κυκλώνα, μετά από πολλές ώρες ρίψης χημικών αεροψεκςσμών (αν και γνωρίζω ότι είναι πανελλαδικό και παγκόσμιο φαινόμενο). Έχουμε τρελαθεί στους πονοκεφάλους και στις ιώσεις με πρωτοφανή συμπτώματα και να μην αναφέρω πόσα άλλα προβλήματα γιατί θα γίνω κουραστικός.

Όσοι ζουν στο πετσί τους αυτό το θέμα,καταλαβαίνουν... Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τον ύπνο τους να κάνουν επιδερμίδα που θα μοιάζει με του Robocop σε λίγο από τα πολλά βαρέα μέταλλα που τρώμε. Εύχομαι σύντομα,καλή λευτεριά!

Αναγνώστης από Βέροια

Βέροια 3-6-2014


Άλλος αναγνώστης από τα Ιωάννινα μας στέλνει τις ακόλουθες φώτο και μας αναφέρει ότι προσπαθεί να συλλέξει υλικό για τη δημιουργία ενός άρθρου και τη δημοσίευσή του σε τοπική εφημερίδα. Στην προσπάθειά του αυτή επικοινώνησε με τον καθηγητή μετεωρολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. "Όταν ήρθα σε επικοινωνία μαζί του και κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ξέρει κάτι σχεδόν τρομοκρατήθηκε.." μας αναφέρει ο αναγνώστης μας.

Ιωάννινα 3-6-2014


Σύμφωνα με το greek wheather...

"Χαλάζι θα πέσει τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Αρκετά έντονα φαινόμενα προβλέπονται κυρίως το απόγευμα και το βράδυ σε πολλά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας.


Πιο αναλυτικά, μεγάλο ενδεχόμενο για να σημειωθεί χαλάζι υπάρχει, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία, στην Μακεδονία και στην Θράκη. Στην Μακεδονία και την Θράκη το χαλάζι ίσως εμφανιστεί από αργά το απόγευμα ως και αργά το βράδυ.

Πιθανότητα αλλά όχι τόσο μεγάλη για χαλάζι, έχουν κυρίως για το βράδυ, περιοχές και του βορειοανατολικού Αιγαίου. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή κυρίως αργά το απόγευμα και προς το βράδυ, στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία, καθώς το χαλάζι που θα σημειωθεί σε κάποιες περιοχές, ίσως να έχει και μεγάλο μέγεθος !!...

Να τονίσουμε τέλος, πως το χαλάζι δεν θα πέσει σε όλες τις περιοχές των ανωτέρω τμημάτων που αναφέραμε, αλλά σε μερικά τμήματα και κατά διαστήματα."

Μεγάλο πλήγμα λοιπόν αναμένεται στη γεωργική παραγωγή και ανυπολόγιστες καταστροφές...

Πάει κάπου το μυαλό σας ;;;



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *