ροή ειδήσεων

Σοκ: Πειραματόζωα ήταν τα... βρέφη





Σάλο προκαλούν νέες αποκαλύψεις σχετικά με το τι γινόταν στα «σπίτια» της Ιρλανδίας, λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό των σκελετών περίπου 800 μωρών και νηπίων σε ομαδικό τάφο στο προαύλιο ...
πρώην μοναστηριού που φιλοξενούσε ανύπαντρες μητέρες από το 1925 ως το 1961 στη Δυτική Ιρλανδία.
Όπως γράφει η Ιρλανδική Daily Mail και αναδημοσιεύουν άλλες ξένες ιστοσελίδες, 2.051 παιδιά σε διάφορα «σπίτια της Ιρλανδίας» είχαν εμβολιαστεί κρυφά από τη φαρμακευτική εταιρεία Burroughs Wellcome σε μια περίεργη δοκιμή που διήρκεσε από το 1930 μέχρι το 1936. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν πριν βγει στην αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το εμβόλιο.
Ο Μάικλ Ντόγερ του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Κορκ βρήκε τα στοιχεία μελετώντας δεκάδες χιλιάδες αρχεία και παλιά ιατρικά περιοδικά. Δεν κατάφερε όμως να βρει δύο πράγματα: αν οι εν λόγω εμβολιασμοί γίνονταν με συγκατάθεση ή κάποια αρχεία που να αναφέρονται στις επιδράσεις που είχαν τα εμβόλια στα βρέφη.Τα «σπίτια» τα οποία εμπλέκονται στο τεράστιο σκάνδαλο βρίσκονται σε Bessborough, County Cork, και Sean Ross Abbey στη Roscrea.

«Το γεγονός ότι δεν υπάρχει εγγραφή αυτών των δοκιμών δείχνει ότι δεν θα ήταν αποδεκτές από την κυβέρνηση, τις δημοτικές αρχές, ή το ευρύ κοινό», σημείωσε. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι εκθέσεις από αυτές τις μελέτες έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκριτα ιατρικά περιοδικά δείχνουν ότι αυτό το είδος των πειραμάτων σε ανθρώπους είχε γίνει ευρέως αποδεκτό από τους γιατρούς και μάλιστα διευκολύνοντας από τις αρχές ιδρυμάτων για παιδιά.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε παιδιά σε ξενώνες χορηγήθηκε ακόμη και εμβόλιο που προορίζεται για τα βοοειδή.
Μετά τη νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα εκατοντάδες βρέφη που είχαν ενταφιαστεί ομαδικά στο θρησκευτικό ίδρυμα του Τουάμ να ήταν – τουλάχιστον κάποια από αυτά - θύματα των παράνομων πειραμάτων.
Μετά την ανακάλυψη και τις εκθέσεις των ιατρικών εξετάσεων, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Έντα Κένι, διέταξε τους υπουργούς να ερευνήσουν για τυχόν άλλους μαζικούς τάφους μωρών.
πηγή: Star.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *