ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανατροπή στη δίκη του προπονητή για το βιασμό ανήλικου παιδιού - Η απόφαση που τον έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα!

H υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν οι γονείς του ανήλικου παιδιού κατήγγειλαν τον προπονητή...


Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες (17-06-2014) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 51χρονος προπονητής που κατηγορούνταν από γονείς, για το βιασμό του ανήλικου παιδιού τους πριν από επτά χρόνια στη Ρόδο.

Η δίκη έγινε χθες και ομόφωνα ο 51χρονος προπονητής απαλλάχτηκε από την κατηγορία λόγω αμφιβολιών, ενώ αθωωτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν τον Νοέμβριο του 2007 οι γονείς του ανήλικου παιδιού κατήγγειλαν στον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου και Εισαγγελέα Ανηλίκων κ. Γιώργο Οικονόμου ότι ο 51χρονος μερικούς μήνες πριν είχε βιάσει το παιδί, το οποίο ωστόσο μπόρεσε να τους πει τα όσα του είχαν συμβεί με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου.

Πάντως από την πλευρά του από τη πρώτη στιγμή ο 51χρονος αρνούνταν ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή, κάτι το οποίο όπως τόνιζε ενισχύεται και από τα στοιχεία της δικογραφίας τα οποία δεν αποδείκνυαν ότι έχει διαπράξει κάποιο από τα βαρύτατα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνταν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *