ροή ειδήσεων

Τα του οίκου μας... στην Ρόδο



Αναγνώστης:
Μπορεί κάποιος από τους υπεύθυνους (!!??) να μας πει γιατί αυτό το κτίσμα στις πηγές Καλλιθέας είναι ατελείωτο? Μα καλά σε αυτή την χώρα των «θαυμάτων» είναι κατάρα...


να μην αποπερατώνεται ποτέ τίποτα σωστά? Τα ακούτε κύριοι βολευτάδες και εσείς της δημοτικής και Νομαρχιακής αρχής που μόνο όταν έρχονται εκλογές αυτοπροβάλλεστε και καυχιέστε ότι επί θητείας σας κάνατε ένα πεζοδρόμιο, ένα ουρητήριο και φυτέψατε κάποια δένδρα στην είσοδο της πόλης? Εσείς που διαφεντέψατε τόσα χρόνια αυτόν τον τόπο, πως είναι δυνατόν τόσα έργα να καρκινοβατούν? Ξέρετε μόνο να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας όταν αποφασίζουν οι «επάνω» να τα ξεπουλήσουν σε ιδιώτες γιατί εσείς οι αυτόχθονες ιθαγενείς και μη, τόσα χρόνια, το είχατε ρίξει στο βόλεμα ημετέρων, στο συρτάκι και στην τσικουδιά και είχατε βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια υπακούοντας στο μεγάλο «αφεντικό». Να σας φρεσκάρω την μνήμη σας μήπως?

  • Η μαρίνα στο Μανδράκι 
  • Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Πρασονήσι 
  • Το καρνάγιο 
  • Η μαρίνα 
  • Το εθνικό θέατρο (Θέατρο Πουτσίνι) 
  • Ο καταυλισμός των Ρωμά 
  • Το λιμάνι της Ακαντιάς 
  • Οι ανταποδοτικές επενδύσεις της ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. 
  • Το οδικό δίκτυο 
  • Το γκολφ Αφάντου 
  • Α! ξέχασα μωρέ παιδιά συγχωρέστε με ……… τον ΚΟΛΟΣΣΟ!!!!!!!! 
  • Τον ποδηλατόδρομο….. «όλα τ’αχει η Μαργιορή ο φερετζές της έλειπε» 

Καλά, τώρα θα μου πεις, υπερβολικός είσαι…… αυτοί δεν ήταν ικανοί ούτε τα σκουπίδια να μαζέψουν, ούτε να ξηλώσουν τις παράνομες πινακίδες στους δρόμους, ούτε να βάλουν μια τάξη στην παλιά πόλη με τους κράχτες και τους επαίτες, θα ήταν ικανοί για τόσο μεγάλα πράγματα?

Ξέρετε,δεν έχουν άδικο που οι νέοι φεύγουν μακριά από αυτόν τον τόπο, γιατί τόσα χρόνια μάθαμε να ζούμε με το βόλεμα, το ρουσφέτι, τον ωχαδερφισμό, την αναξιοκρατία, την φοροδιαφυγή και την απάτη. Όταν έρχεται η ώρα να τα πάρουν «ξένοι»γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι να τα διαχειριστούμε σωστά, τότε σηκώνουμε την παντιέρα του πατριωτισμού (στυλ Σκουριές και λιμάνι Πειραιά) κάνουμε διαδηλώσεις και δηλώσεις, αποκαλώντας «προδότες» αυτούς που υπέγραψαν τις συμφωνίες, ενώ εμείς κοιμόμασταν τόσα χρόνια τον ύπνο του δικαίου! Είδατε μήπως του Ροδίτες ξενοδόχους και τον συλλόγου τους να ενδιαφέρονται για το γκολφ Αφάντου? Δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα κονσόρτσιουμ και να το πάρουν εκείνοι? Δεν θα μπορούσαν να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να γίνουν τα έργα αυτά που θα έφερναν περισσότερες θέσεις εργασίας και χρήμα στην αγορά? Τίποτα από όλα αυτά. Το Νοσοκομείο πάει να κλείσει και αυτοί κοιτάζουν τις κρατήσεις τους, μπορεί να έχουμε και εδώ ένα μπλακ-αουτ στυλ Σαντορίνης και αυτοί κοιτάζουν μόνο τα του οίκου τους, καμία συλλογική πολιτική για την τύχη του τόπου αυτού. Μόνο αρπαχτές και κοντόφθαλμες τακτικές. Ετσι μάθαμε όλοι να σκεπτόμαστε και να ζούμε…… «ο καθένας τα του οίκου του», τότε γιατί επαναστατούμε για το ξεπούλημα?

Ορφανίδης Δ.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Γιώργος Γώτης20/6/14 13:27

    Κύριε συντάκτα. γραμματική του κόμματός σου, ευρίσκεστε σε σύγχυση. Να προσέχετε, γιατί μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/14 08:36

    Όλα καλα τα γράφεις , , πολύ σωστά , , αλλά πρώτα φταίμε εμείς , , που τούς βγάζουμε. Νεος Δήμαρχος Ρόδου ο περιφερειαρχης , δευτερος βγήκε ο αντιδήμαρχος , ο Μαχαιριδης γιατι πηρε τόσους πολλούς ψήφους παλι και βγήκε δεύτερος ? Που κανονικά έπρεπε να είχε πατωσει . Είδες πού πάλι τούς ίδιους βολεμενους βγάλαμε και δεν θα αλλάξει και πάλι ΤΙΠΟΤΑ . Δυστυχώς . Οταν ένας λαός βγάζει απατεώνες και λαμογια δεν ειναι θύμα , αλλα συνεργός τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *