ροή ειδήσεων

Απίστευτος κερατάς... Εκβίαζε τον εραστή της γυναίκας του και του αποσπούσε χρήματα!

Το ...κέρατο μετά του ωφελίμου συνδυάζει εδώ και μερικούς μήνες πατρινός έμπορος ο οποίος έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά.... Ο γνωστός πατρινός , είχε υποψίες για τα περπατήματα της συζύγου του όταν αυτός απουσίαζε από το σπίτι ή ήταν απασχολημένος με τις εμπορικές του δραστηριότητες και με τη βοήθεια δυο φίλων του κατόρθωσε να ξεδιαλύνει το μυστήριο της περίεργης συμπεριφοράς της.
Όλα συνέβησαν πριν τρεις μήνες, όταν έστησε καρτέρι μαζί με δυο ακόμα άτομα και έπιασε στα πράσα την «καλή» του με τον εραστή της, την ώρα που αυτή βρισκόταν στα προκαταρκτικά ερωτικών περιπτύξεων σε λαϊκή συνοικία της Πάτρας.
Όπως αναφέρει το Patrastimes.gr, η πρώτη αντίδραση του απατημένου συζύγου ήταν με τη βοήθεια των δύο φίλων του να μαυρίσει κυριολεκτικά στο ξύλο τον άντρα που ...τόλμησε να απλώσει χέρι στη γυναίκα του, ενώ την ίδια μεταχείριση επεφύλαξε - αλλά κατ' οίκον – και για το στεφάνι του.
Τα ωραιότερα όμως ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα, όταν ο απατημένος σύζυγος πήρε πληροφορίες για τον εραστή της γυναίκας του, οπότε έμαθε πως και αυτός είναι παντρεμένος.
Ο απατημένος σύζυγος – που αντιμετωπίζει λόγω κρίσης του εμπορίου και πολλά οικονομικά προβλήματα – έβαλε σε εφαρμογή ένα προσοδοφόρο σχέδιο, το οποίο εδώ και λίγους μήνες του δίνει βαθιές οικονομικές ανάσες.
Άρχισε να εκβιάζει τον εραστή της γυναίκας του και να του αποσπά χρήματα, απειλώντας τον πως εάν δεν του τα δίνει κάθε μήνα τότε θα μάθει η σύζυγός του για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *