ροή ειδήσεων

Βέλγοι για ιατρικό τουρισμό στη Ρόδο

Δειλά δειλά ξεκίνησε και η υπόθεση "ιατρικός τουρισμός" στην Ελλάδα, μια πολύ μεγάλη και σημαντική αγορά, από την οποία ο ελληνικός τουρισμός έχει πολλά να περιμένει....
Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια νοσηλείας δεκαπέντε Βέλγων τουριστών στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης Ρόδου, «Ηλιόνεφρο», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και Επίτιμο Πρόξενο του Βελγίου, κο. Αντώνη Β. Καμπουράκη, συνοδευόμενο από το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού Χαράλαμπο Παλογιαννίδη και τη Δέσποινα Αντωναράκη, από το δήμο Ρόδου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, αρχικά μετεφέρθη το μήνυμα του Δημάρχου για καλή διαμονή στο νησί της Ρόδου και ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν να επισκεφτούν τη Ρόδο για «υγιείς» διακοπές. Κατόπιν, απευθυνόμενοι στους Βέλγους επισκέπτες, τους ενημέρωσαν ότι μέχρι πρότινος, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων δεν ήταν σε θέση να απολαύσει τις ομορφιές ενός νησιού πασίγνωστου παγκοσμίως, όπως του νησιού της Ρόδου, λόγω ελλιπών υποδομών υποστήριξης των νεφροπαθών.
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ρόδου «Ηλιόνεφρο», παράλληλα με τις υποδομές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υγείας στη Ρόδο, μπορεί να στηρίξει το όνειρο χιλιάδων άλλων ασθενών να επισκεφθούν και να γευθούν τις ομορφιές της Δωδεκανήσου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με βάση τους το νησί της Ρόδου.
Το Νεφρολογικό Κέντρο «Ηλιόνεφρο» είναι μια σύγχρονη, προσβάσιμη μονάδα και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμό ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, πτυχιούχους νοσηλευτές και εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό. Εκτός από τις υψηλές προδιαγραφές στον ιατρικό τομέα, η κλινική δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της σχέσης ασθενούς με τον ιατρό καθώς και στο αίσθημα φιλοξενίας.
Η Ρόδος τώρα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις προσδοκίες.
Στο τέλος της επίσκεψης αυτής, μοιράστηκαν φωτογραφικά λευκώματα και αναμνηστικά δώρα της Ρόδου και δόθηκε η υπόσχεση ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις ευαίσθητες ομάδες σε συνδυασμό με αξέχαστες διακοπές.
http://money-tourism.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *