ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση τσάρτερ από Κωνσταντινούπολη

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου η πρώτη πτήση τσάρτερ από Κωνσταντινούπολη...


Η πτήση τσάρτερ της αεροπορικής εταιρείας «Bora Jet» προσγειώθηκε στον κρατικό αερολιμένα της Ρόδου στις 11:00 π.μ. και μετέφερε συνολικά 70 επιβάτες από την Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία έχει εντάξει στο χρονοδιάγραμμα της τρεις πτήσεις την εβδομάδα από την Κωνσταντινούπολη προς τη Ρόδο, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Η νέα σύνδεση πρόκειται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον τουρισμό από την γειτονική χώρα -κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου- καλύπτοντας παράλληλα την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για το νησί του Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της υποδοχής των Τούρκων τουριστών, η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. του Δήμου Ρόδου έπαιξε μουσική, ενώ δύο μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κοσκινού Ρόδου, ντυμένες με παραδοσιακές στολές μοίρασαν το παραδοσιακό ροδίτικο μελεκούνι στους τουρίστες που ήταν χορηγία του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ.).

Ακόμη μοιράστηκαν, στους επισκέπτες, χάρτες του νησιού αλλά και έντυπα στην τούρκικη γλώσσα καθώς και δύο συσκευασίες που περιείχαν ρίγανη και τσάι του βουνού.
zougla.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *