ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Έβγαλαν βόλτα τους... ναργιλέδες και τα «κοκτέιλ» ναρκωτικών!

Τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στα σπίτια των τριών Ελλήνων ηλικίας 53, 36 και 33 χρόνων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ναρκωτικά όλων των ειδών...

Όλα τα εφόδια για να «φτιαχτούν» με κάθε δυνατό τρόπο είχαν πάρει μαζί τους τρεις Έλληνες που έκαναν βόλτα με αυτοκίνητο στην Κάρπαθο! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που τους σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν εκτός από το... κοκτέιλ ναρκωτικών και τους... ναργιλέδες με τους οποίους τα κάπνιζαν!

Τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στα σπίτια των τριών Ελλήνων ηλικίας 53, 36 και 33 χρόνων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ναρκωτικά όλων των ειδών. Ο 53χρονος, που σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για άλλη υπόθεση ναρκωτικών, είχε τρία γραμμάρια κοκαΐνης, εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ναργιλέδες με υπολείμματα ουσιών που εξετάζονται από χημική υπηρεσία.

Στην κατοχή του 36χρονου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 γραμμαρίων, ένας ναργιλές με υπολείμματα ναρκωτικού και ένας τρίφτης, ενώ ο 33χρονος είχε 78 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης κροτίδων για το οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *