ροή ειδήσεων

Τουρκική ενόχληση για την υπουργοποίηση Ντινόπουλου

«Ο δημοσιογράφος που έβαλε την ελληνική σημαία στα Ίμια έγινε υπουργός»: Με αυτόν τον τίτλο κάνει αναφορά στον τελευταίο ανασχηματισμό στην Ελλάδα.... η τουρκική εφημερίδα Haberturk, αναφέροντας ότι οι νέοι υπουργοί ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κ.Παπούλια.

Σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι μεταξύ των 17 νέων ονομάτων περιλαμβάνεται και αυτό του δημοσιογράφου κ. Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος ήταν γνωστό, όπως αναφέρεται, ότι το 1996 ύψωσε ελληνική σημαία στα Ίμια. Τωρα, αναφερεται,διορίστηκε ως Υπουργός Εσωτερικών. Ακόμα τονίζεται ότι ο κ.Αργυρης Ντινόπουλος, ο οποίος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού, είχε υπηρετήσει σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ ως <<πολεμικός ανταποκριτής>>, ότι χρημάτισε δήμαρχος Βριλησσίων και ότι , εξελέγη βουλευτής το 2007, 2009 και το 2012.

Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο καθόρισε ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς με τον εταίρο της κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο, αποτελείται από 46 άτομα, εκ των οποίων τα 13 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *