ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: ''Ζωντάνεψε'' στο δικαστήριο η επίθεση με χειρουργικό ψαλίδι μέσα στο νοσοκομείο - Η απόφαση για τον δράστη!

Tο επεισόδιο είχε σημειωθεί μέσα στο νοσοκομείο Καλύμνου όπου ο νεαρός χτύπησε δύο φορές στην ωμοπλάτη και στον θώρακα... τον 35χρονο, χρησιμοποιώντας χειρουργικό ψαλίδι!

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε χθες (17-06-2014) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε 19χρονο Καλύμνιο, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου εξαιτίας ενός καβγά που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο μεταξύ αυτού και δύο συμπατριωτών του ηλικίας 26 και 35 ετών.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο είχε σημειωθεί μέσα στο νοσοκομείο Καλύμνου όπου ο νεαρός χτύπησε δύο φορές στην ωμοπλάτη και στον θώρακα τον 35χρονο, χρησιμοποιώντας χειρουργικό ψαλίδι!

Σε βάρος του 19χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία έγινε χθες στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'' κατά την ακροαματική διαδικασία και συγκεκριμένα στην αγόρευση του ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη και να κριθεί με το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού αθώος (βάση της ισχύουσας νομοθεσίας).

Ο κ. εισαγγελέας τόνισε πως από τα στοιχεία που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία δεν διαφαίνεται ανθρωποκτόνος σκοπός από την πλευρά του 19χρονου και ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας και να κριθεί ένοχος με ελαφρυντικό όπως και έγινε.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *