ροή ειδήσεων

Παπανδρέου: Εγώ δικαιώθηκα – Εγκληματικές οι ευθύνες Καραμανλή

''Η μοναδική συγκάλυψη, είναι αυτή που επιδιώκουν όσοι προσπάθουν...
να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή'' τονίζει μέσω συνεργατών του ο Παπανδρέου, ενώ δηλώνει δικαιωμένος από την έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για τα προγράμματα διάσωσης και την τρόικα. "Η καλύτερη απάντηση σε όσους ακόμα και σήμερα επιχειρούν να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους που επέφεραν θανάσιμο πλήγμα στην ελληνική οικονομία και οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο, είναι η ίδια η Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Προγράμματα Στήριξης και τα πεπραγμένα της τρόϊκας" απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω του στενού συνεργάτη του Γ. Ελενόπουλου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η μοναδική συγκάλυψη, είναι αυτή που επιδιώκουν όσοι προσπάθουν να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή


''Έκθεση που τόσοι προσπάθησαν να "θάψουν" στην Ελλάδα προσποιούμενοι ότι δεν υπάρχει, παρά την υπερπροβολή της πριν την ολοκλήρωσης της, αλλά και ο ίδιος ο Προϋπολογισμός του 2013, που ψήφισαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, το Νοέμβριο του 2012. Και τα δύο, δικαιώνουν πλήρως την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αναδεικνύουν τους πραγματικούς υπεύθυνους'' αναφέρεται στην ''οργισμένη'' ανακοίνωση.

Το κείμενο του Προϋπολογισμού φέρει την υπογραφή του σημερινού Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και έλαβε την ψήφο του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή


''Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011). Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης. Το κείμενο του Προϋπολογισμού φέρει την υπογραφή του σημερινού Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και έλαβε την ψήφο του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή'' συνεχίζει σε επιθετικό ύφος ο Γ. Ελενόπουλος.


''Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι της γνώμης ότι η προβληματική κατάσταση της Ελλάδας οφειλόταν και στη στατιστική λαθροχειρία κατά τα έτη που προηγήθηκαν της κατάρτισης του προγράμματος. Χαιρετίζει την αποφασιστική δράση της ελληνικής κυβέρνησης για επείγουσα και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης της ανεξάρτητης Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τον Μάρτιο του 2010. Σημειώνει ότι η βαθμιαία αποκάλυψη της στατιστικής λαθροχειρίας στην Ελλάδα είχε αντίκτυπο στην ανάγκη αναπροσαρμογής των πολλαπλασιαστών, των προγνώσεων και των προτεινόμενων μέτρων. Υπενθυμίζει ότι, λόγω της επιμονής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Eurostat (η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης) είναι πλέον επιφορτισμένη με τις εξουσίες και τα μέσα για την παροχή ενός στέρεου συνόλου αξιόπιστων και αντικειμενικών στατιστικών στοιχείων. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η μοναδική συγκάλυψη, είναι αυτή που επιδιώκουν όσοι προσπάθουν να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή'' αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/14 22:06

    Ενταξει ποτε θα παρει επιτελους καποιος την ευθυνη ? νδ πασοκ κυβερνουσαν τοσα χρονια δεν μπορει να μην εφταιξαν και οι δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/14 23:13

    τοτε η χωρα μαϛ χρειαζοταν 30 διϛ και οι ρωσοι μαϛ τα δανειζαν με ευνο'ι'κουϛ ορουϛ,με ανταλαγμα να τουϛ διευκολινουμε με τον αγωγο μπουρκαϛ-αλεξανδρουπολη,και το γιωργακι αρνηθικε με τιϛ υποδειξειϛ των αμερικανων,φουσκωσαν το ελειμα μεσω τηϛ ελστατ (βλεπε καταγγελιεϛ γεωργαντα προϛ γεωργιου)με σκοπο να μαϛ ριξουν στα νυχια του δντ και τηϛ τρο'ι'καϛ!οποτε το πασοκ εχει ευθυνεϛ και η νδ εχει ευθυνεϛ που συνεχιζει την πολτικη του πασοκ και του μνημονιου που μαϛ εφεραν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/14 00:11

    Δεν έχει τον θεό του αυτός ο ΓΑΠ. Αφού τα σκάτωσε στην κυριολεξία και μαζί με τον πατέρα του έφτιαξαν ένα κόμμα διαφθοράς και σύψης, αφού για ψηφοθηρικούς λόγους μοίραζαν αβέρτα κουβέρτα συντάξεις σε κατα φαντασία "αντιστασιακούς" ρημάζοντας τα ταμεία, αφού οι μίζες και οι ρεμούλες μοιράζοντας με τις κούτες των πάμπερς, έρχετε τώρα και τσακώνεται με τον Καραμανλή, -άλλος ανίκανος και αυτός- για το ποιός ζημίωσε περισσότερο ή λιγότερο την χώρα. Αυτό θα πει ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!!
    "Από όλους τους ανθρώπου οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι αυτοί οι οποίοι ενώ είναι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν για αυτά άλλους". Ισοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Γώτης23/6/14 17:12

    Ολα καλά τα λέτε, φίλοι μου καλοί, αλλά η Ρόδος ακόμα ψηφίζει, με μεγάλη πλειοψηφία, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Γιατί να φταίει το ΠΑΣΟΚ, που θέλουν βέβαια κρέμασμα. Μάλιστα με 8% κυβερνάνε και δεν μιλάει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/14 23:37

      Γιατί "οι ηλίθιοι είναι παντοδύναμοι"........

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *