ροή ειδήσεων

Με όπλο τη Χρυσή Αυγή, κλείνουμε τη Βουλή


Του Στέλιου Κούλογλου
Μετά ρωτάνε -δημαγωγικά- γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή. Γιατί η απίστευτη αυτή κυβέρνηση δεν παύει να χρησιμοποιεί τον νεοναζιστικό κίνδυνο για μικροπολιτικά παιχνιδάκια...
Μέχρι την δολοφονία Φύσσα ήταν η θεωρία των δύο άκρων, μετά οι συλλήψεις και συγχρόνως ο Μπαλτάκος σε διατεταγμένη αποστολή, ώστε με αντάλλαγμα τις αποφυλακίσεις να αποσυρθεί η Χρυσή Αυγή από ορισμένες εκλογικές περιφέρειες. Χθες ήταν το show της μεταφοράς της φυλακισμένης ηγεσίας στη Βουλή, ώστε μέσα στην αναμπουμπούλα να κλείσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η Βουλή.

Γιατί βεβαίως η κυβέρνηση περίμενε ότι ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι της εγκληματικής οργάνωσης θα έβριζαν θεούς και δαίμονες στο Κοινοβούλιο. Και όπως αποδείχθηκε, ο ίδιος ο Φύρερ ήταν κατά κάποιο τρόπο μέρος της στημένης παράστασης. Σε μια στιγμή της ομιλίας του και προφανώς χωρίς να το θέλει, ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε τους υπόλοιπους βουλευτές για κάτι που κανείς τους δεν γνώριζε: ότι, όπως είπε, “η Βουλή θα κλείσει σήμερα«!

Είναι αλήθεια ότι ο Μιχαλολιάκος το τράβηξε λιγάκι παραπάνω, αποκαλύπτοντας ότι δύο υπουργοί και ο Μουρούτης ήταν ανάμεσα στους συνομιλητές του. Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού- επονομαζόμενος και τουιτουρούτης γιατί ξημεροβραδιάζεται στέλνοντας twitter κατά δημοσιογράφων και αντιπάλων ενώ πληρώνεται για άλλη δουλειά με τα χρήματα του ελληνικού λαού- έσπευσε να διαψεύσει μετά βδελυγμίας ότι είχε συναντήσει τον Μιχαλολιάκο και ότι «πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει». Αυτό που δεν διέψευσε είναι αυτό που είπε πραγματικά ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος δεν αναφέρθηκε σε συνάντηση: ότι συνομιλούσε μαζί στο τηλέφωνο και οι κλήσεις υπάρχουν στο τηλέφωνο που κατάσχεσε η αστυνομία όταν τον συνέλαβε.

Φυσικά δεν νοιάζει καθόλου την κυβέρνηση ότι το σόου των έγκλειστων στη μπουζού θα χρησιμοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή για το ντοπάρισμα των οργανωμένων οπαδών που είδαν τον αρχηγό σε νεοναζιστική, αγωνιστική ετοιμότητα. Σε μια μέρα όπου ανακοινώθηκε η μείωση των επικουρικών συντάξεων και το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής ώστε να περάσει πιο εύκολα το ξεπούλημα παραλιών και δημόσιων αγαθών στα ελεγχόμενα καλοκαιρινά τμήματα, η Χρυσή Αυγή ξαναγύρισε στον πραγματικό της ρόλο: τον ρόλο της εφεδρείας ενός παραπαίοντος αλλά αδίστακτου συστήματος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/14 14:19

    Κλείσαν την Βουλή η ΝΔ και καλά με αφορμή τη Χρουση Αυγη ..μετά σκέφτεσαι σχέσεις με μπαλτάκο ... Μήπως τελικά αυτοί οι 2 ΝΔ και ΧΑ συνεργάζονται άψογα για να κάνουν στην Ελλάδα οι ξένοι ότι γουτσάρουν και να μας γαμάν με τα Μνημόνια ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/14 16:49

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *