ροή ειδήσεων

Άθλιο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ με τους τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα

Ξεπέρασε κάθε όριο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να κάνει αντιπολιτευτικό παιχνίδι πλήτωντας τον τουρισμό! Χαρακτηρίζει τη χώρα ως μαραζωμένη, προτρέποντας στην ουσία τους τουρίστες από το εξωτερικό να μην την επισκεφθούν!...



«Η πτώχευση και το κλείσιμο του Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η κρίση και η ύφεση στην Ελλάδα είναι πολύπλευρη, ανεξέλεγκτη και έχει πολλές επιπτώσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως διευκρινίζεται, οι επιπτώσεις βαρύνουν


τους εδώ και μήνες απλήρωτους εργαζόμενους του Πρακτορείου.
τους αναγνώστες, κατοίκους της Ελλάδας και τουρίστες, που χάνουν για αρκετό διάστημα μεγάλο μέρος της επαφής με τον υπόλοιπο κόσμο.
τους περιπτεράδες, που λίγο πριν την τουριστική περίοδο χάνουν άμεσα μεγάλο μέρος του τζίρου τους και στη συνέχεια, θα περιθωριοποιηθούν από τη διάσπαση και το ξεπούλημα της διανομής του ξένου τύπου σε κερδοσκόπους ιδιώτες.

«Για το αν η εξέλιξη είναι τόσο αρνητική, αρκεί να επισημάνουμε πως στην Ελλάδα διακινούνταν περί των 4.000 ξένων περιοδικών και 20 ξένων εφημερίδων, που συχνά κατέληγαν να τυπώνονται στη χώρα μας, κατά την τουριστική περίοδο, οπότε και εκτοξευόταν η ζήτηση», συνεχίζει η ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεραίνει: «Ότι στην πραγματικότητα η Ελλάδα υποβαθμίζεται διαρκώς ως πολιτισμένη χώρα και κυρίαρχο κράτος. Αυτό - δυστυχώς για τους αριθμούς της κ. Κεφαλογιάννη - δεν είναι άσχετο με την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.Οι εκτιμώμενοι 19 εκατομύρια τουρίστες θα θέλουν να έρθουν σε μια χώρα οργανωμένη, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, με πλήρεις παροχές (συγκοινωνίες, πληροφόρηση, περίθαλψη, δημόσιες υπηρεσίες) για όποιον διαμένει προσωρινά ή μόνιμα σε αυτή, με σύγχρονη αντίληψη και ενημέρωση για τον κόσμο - όχι σε μια χώρα πολιτισμικά, παραγωγικά και κοινωνικά μαραζωμένη».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/14 13:21

    Για αυτό οι Ροδιτες που μυαλό δεν βάζουν ψηφίστε τους , γιατί μόνο αυτοί που καταστρέφουν τον τόπο μια ζωή αυτούς βγάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/14 14:50

    Για όλα αυτός ο καταραμένος ΣΥΡΙΖΑ φταίει? Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/14 16:24

    Και ο ΣΥΡΙΖΑΣ , γιατί πόση του ΠΑΣΟΚ πηγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/14 19:44

    Αντε να δω απο 1-1-2015 που θα κοπουν οι συνταξεις στους κολογερους που ψηφιζουν Σαμαρα να δω πως θα το αντιμετωπισετε.Οση προπαγανδα και να κανετε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Γώτης2/6/14 23:17

      Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγκομαχάει. Πέρα από το ότι δεν θέλει να κυβερνήσει. έχει και οπαδούς ψηφοφόρους που φιλοδοξούν να πεθάνουν οι "κωλόγεροι" που ψηφίζουν Σαμαρά. Αν είναι έτσι, υπάρχει τίποτα φασιστικότερο απ' αυτό; Ρώτα δειλό, ανώνυμο ρεμάλι τον Τσίπρα να σου απαντήσει. Εσύ φταίς, γελοίε που δεν βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί είσαι προβοκάτορας των Σαμαράδων που δήθεν, βρίζεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/14 08:29

      Λοιπον ακου ΝεοΔημοκρατικο καθαρμα:
      Εγω πουθενα δεν αναφερω οτι θελω να πεθανουν οι κολογεροι.Αντιθετως ΕΣΥ εισαι αυτος που το λεει.Προφανως εσυ και η ΣαμαροΒενιζελοπαρεα σου το σχεδιαζετε οταν θα τους κοψετε τη συνταξη η οποια μετα δεν θα τους φτανει να πληρωνουν ουτε τα χαρατσια,ποσο μαλλον να φανε κιολας και να αγορασουν τα φαρμακα τους.Γελοιος εισαι εσυ και η παρεα σου που εκφοβιζετε τους ηλικιωμενους απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τα κολοκαναλα (mega,ant1,sky) και θεωρειτε τους ηλικιωμενους ανυπερασπιστα και αβουλα προβατα που σας ψηφιζουν.Για την ταμπακιερα δεν μιλησες:Πως θα το αντιμετωπισετε απο 1-1-2015;Πως θα αντιμετωπισετε τον κοσμο οταν θα του επιβαλετε νεα φοροεισπρακτικα μετρα με ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα υπογραψετε;Πως θα αντιμετωπισετε τη ΝΕΟΛΑΙΑ με την καλαπαζουσα ΑΝΕΡΓΙΑ;
      Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνησει παρτο αποφαση.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *