ροή ειδήσεων

“ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” - “Ρόδος” - με το «Πρώτο Θέμα»




Αυτή την Κυριακή 22.06.2014 ο τέταρτος τόμος της συλλεκτικής σειράς φωτογραφικών λευκωμάτων...


Μια ακόμη ξεχωριστή ποιοτική προσφορά για τους αναγνώστες της εφημερίδας, αλλά και ένα μοναδικό συλλεκτικό δώρο για εσάς που θέλετε να την προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δυο σειρές φωτογραφικών λευκωμάτων “Ελλάς Άνωθεν” και “Χαμένες Πατρίδες”, μία εκδοτική σειρά-κόσμημα, με πέντε λευκώματα αφιερωμένα στα διαμάντια του ελληνικού γεωγραφικού χώρου, κυκλοφορεί με το «Πρώτο Θέμα». Η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Ρόδος και οι Σποράδες ξεδιπλώνουν τα απαράμιλλα φυσικά τους κάλλη μέσα από σπάνιες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Μέσα από τις σελίδες κάθε λευκώματος, τα «Νησιά της Ελλάδας» ζωντανεύουν με έναν μοναδικό τρόπο, γεμάτα από τα χρώματα που τα καθιστούν ονειρικό προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Οι πολυτελείς εκδόσεις, εκτός από την υψηλή αισθητική ποιότητα με την οποία αποτυπώνουν τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά, περιλαμβάνουν και αναλυτικά κείμενα, γραμμένα στην ελληνική αλλά και την αγγλική γλώσσα για τα εκατομμύρια των τουριστών που πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα. Οι σπάνιες ομορφιές της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Κέρκυρας, της Ρόδου και των Σποράδων ανήκουν σε όλους, τα λευκώματα όμως αυτής της εξαιρετικής σειράς θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στους αναγνώστες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Αυτή την Κυριακή λοιπόν, μη χάσετε την προσφορά της σειράς λευκωμάτων «Νησιά της Ελλάδας» που συνεχίζεται με το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Πολλοί είναι οι μύθοι που έχουν συνδεθεί με τη δημιουργία της Ρόδου. Σύμφωνα με τον Πίνδαρο, ο Δίας αποφάσισε κάποτε να μοιράσει τη γη στους Ολύμπιους θεούς. Ο Ήλιος, όμως, ήταν απών κατά τη μοιρασιά και έμεινε χωρίς γη. Ο Δίας, για να μην τον αδικήσει, πρότεινε να γίνει η διαδικασία από την αρχή, ο Ήλιος όμως αποκρίθηκε πως η γη που θα αναδυόταν από τη θάλασσα το επόμενο πρωί θα γινόταν δική του. Έτσι, όταν ένα πανέμορφο και καταπράσινο νησί, η Ρόδος, ήρθε στην επιφάνεια, ο Ήλιος συνεπαρμένος από την ομορφιά της, την έλουσε με τις ακτίνες του.


Από τότε η Ρόδος είναι το «νησί του Ήλιου»
Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων συνδυάζει αρμονικά το μεσαιωνικό με τι παραδοσιακό στοιχείο και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Οι απέραντες χρυσές αμμουδιές με τα γαλαζοπράσινα νερά, οι παραθαλάσσιοι οικισμοί, τα κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα με τα παραδοσιακά καταλύματα, τα πευκοδάση με τις υπέροχες διαδρομές, τα ορεινά χωριά, τα εντυπωσιακά κτίρια αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι με τα μεσαιωνικά μνημεία, που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί μαρτυρούν το πέρασμα διαφόρων λαών ανά τους αιώνες. Μέσα από τις σελίδες αυτού του λευκώματος, που θα κυκλοφορήσει με το Πρώτο Θέμα την Κυριακή 22/6, θα σας ταξιδέψουμε στο πιο φωτεινό και παραμυθένιο νησί των Δωδεκανήσων, τη Ρόδο, έναν προορισμό που ικανοποιεί κάθε προσδοκία.


Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.


Μην το χάσετε!





























Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *