ροή ειδήσεων

Απίστευτη φρίκη με μούμια στο Παγκράτι: Η μαμά είναι στο μπαούλο

Τι είπε η 49χρονη στις αρχές για τη νεκρή μητέρα της. Κράτησε τη σορό της μέσα σε μπαούλο για 2 χρόνια...

Φρίκη στο Παγκράτι από την αποκάλυψη ενός μακάβριου θρίλερ χωρίς προηγούμενο, με 49χρονη χημικό να έχει μετατρέψει σε μούμια τη νεκρή μητέρα της και να την κρατά επί δύο ολόκληρα χρόνια μέσα σε ένα μπαούλο.
Η χημικός συντηρούσε τη σορό με αυτοσχέδιες πατέντες, όπως αρώματα και κολόνιες, προκειμένου να καθυστερήσει την αποσύνθεση.
Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που είχε κάνει έξωση στη 49χρονη χημικό επειδή δεν κατέβαλε τα ενοίκια, πήγε στο διαμέρισμα μαζί με τη δικηγόρο του και έναν κλητήρα προκειμένου να καταγράψουν τα έπιπλα.
Έπαθε σοκ προτού ακόμα μεταβεί στο σπίτι όταν πήρε τηλέφωνο τη 49χρονη προκειμένου να την ειδοποιήσει να πάρει τα πράγματά της από το διαμέρισμα και την άκουσε εμβρόντητος να λέει πως θα περάσει από εκεί διότι έχει και τη μαμά στο μπαούλο.
Ο ιδιοκτήτης αρχικά φαντάστηκε ότι ήταν κάποιο άνοστο αστείο ή μια προσπάθειά της να αποτρέψει την έξωση. Όταν όμως άνοιξε το συγκεκριμένο μπαούλο μαζί με τη δικηγόρο αντίκρισαν το πτώμα που βρισκόταν ήδη στο στάδιο της προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος με τα πτωματικά υγρά.
Εξωτερικά το μπαούλο ήταν τυλιγμένο με σκληρή ταινία συσκευασίας, ενώ η 49χρονη είχε τυλίξει και το πτώμα με μουσαμάδες κάλυψης αυτοκινήτων, με κουβέρτες και σεντόνια, επίσης πιασμένα με ταινία συσκευασίας.
Το πτώμα ήταν σε εμβρυακή στάση προκειμένου να χωρά στο μπαούλο.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο τη 49χρονη και της είπε να πάει στο σπίτι επειγόντως.
Όταν έφτασε, ο ιδιοκτήτης και οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν και δεύτερη μεγάλη έκπληξη από την απάντηση που πήραν από τη βουρκωμένη 49χρονη.
"Μην ανησυχείτε, πρόκειται για τη μητέρα μου. Την έβαλα στο μπαούλο για να μη φύγει. Ήθελα να την έχω κοντά μου και να μην την αποχωριστώ ποτέ".
Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ο οποίος εξέτασε το μουμιοποιημένο πτώμα και διαπίστωσε πως δεν έφερε εμφανή τουλάχιστον ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου της 84χρονης γυναίκας θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο ιατροδικαστής.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στα υγρά που βρέθηκαν στο εσωτερικό του μπαούλου θα δείξουν αν πρόκειται αποκλειστικά για τα υγρά αποσύνθεσης του πτώματος και αρώματα ή περιέχουν και φάρμακα συντήρησης όπως φορμόλη.
"Βρήκαμε μια σορό σε διαμέρισμα που είχε τοποθετηθεί από οικείο της πρόσωπο μέσα σε μπαούλο και είχε τυλιχθεί με σακούλες και μονωτικές ταινίες.
Μάλιστα είχε σφραγιστεί μέσα στο μπαούλο προκειμένου να μην εξέρχεται η οσμή. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται περίπου στα 2 χρόνια" σημείωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης.
Η 49χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη, οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο Δρομοκαΐτειο. Η γυναίκα αφού κατέθεσε, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Ως αποτέλεσμα, διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή νεκρού, η οποία εστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μητέρα της 49χρονης είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2012.
Πηγή: Espresso

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *