ροή ειδήσεων

«Μπρούσκο»: Το ανατρεπτικό φινάλε!

Tο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Μπρούσκο», στον ΑΝΤ1, ...που θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τα προηγούμενα, δεν θα κάνει φινάλε με τον γάμο του Αχιλλέα και της Μελίνας στην Αγία Νάπα της Κύπρου ούτε και με το γαμήλιο πάρτι που θα γίνει αμέσως μετά. Υπάρχει και συνέχεια!

Το επόμενο βράδυ οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε μία μεγάλη ανατροπή που θα συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι και δεν σχετίζεται όμως ούτε με καβγά ούτε με χωρισμό, αλλά με κάτι πολύ πιο επικίνδυνο. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου κάθε ιστορία έχει το δικό της φινάλε. Με το που κλείνει ο κύκλος μιας ιστορίας, συγχρόνως θα ανοίγει ο επόμενος με τις εξελίξεις που θα δούμε πλέον από τον Σεπτέμβριο, στον 2ο κύκλο του «Μπρούσκο».

Αναστασία - Ματθαίος: Η αποκάλυψη!
Θα υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση του Ματθαίου και της Αναστασίας, καθώς μία αποκάλυψη στο τελευταίο επεισόδιο θα τους οδηγήσει σε κάτι πολύ ακραίο.

Η Εύα αποχωρεί από την Κρήτη
Η Βασιλική πιάνει στα πράσα την Εύα και τον Μηνά. Η Εύα μετά από αυτό φεύγει από την Κρήτη και πηγαίνει στην Αθήνα, και έτσι ολοκληρώνεται ο ρόλο της ηθοποιού Μένιας Μαθιουδάκη.

Ο ρόλος τον Πάτροκλου
Στο τελευταίο επεισόδιο θα ξεκαθαρίσει και ο ρόλος του Πάτροκλου, αν όντως αγαπάει πραγματικά τον Νεκτάριο και επιδίωκε να βρει στη ζωή του την οικογενειακή γαλήνη ή αποσκοπεί κάπου άλλου. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που θα φανεί στην πορεία το πόσο επικίνδυνο είναι!

Το μπάτσελορ πάρτι
Λίγες μέρες πριν από τον γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα, οι φίλοι του ζευγαριού προσπαθούν να τους πείσουν να κάνουν μπάτσελορ πάρτι ξεχωριστά οι άντρες από τις γυναίκες. Επιθυμία όμως του ζευγαριού είναι να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους φίλους τους, που τελικά πείθουν τη Μελίνα και τον Αχιλλέα να ακολουθήσουν την παράδοση και να κάνουν μπάτσελορ πάρτι χωριστά. Το ερωτευμένο ζευγάρι θυμάται ότι η γνωριμία τους έγινε στο μπάτσελορ πάρτι των πρώτων τους γάμων. Οι αναμνήσεις όμως φέρνουν τη ζήλια του Αχιλλέα, που σχολιάζει αστειευόμενος στη Μελίνα: «θα κάνεις μόνη σου πάρτι, Κάπως έτσι γνωριστήκαμε...». Τελικά το ζευγάρι φεύγει από το σπίτι χωριστά για να πάει να συναντήσει τους φίλους του. Ωστόσο, προς το τέλος της βραδιάς, ο Αχιλλέας και η Μελίνα δεν αντέχουν να είναι χώρια και σμίγουν ξανά. Έτσι, όλοι μαζί γίνονται μία παρέα γιορτάζοντας την ευτυχία των φίλων τους. Στο τέλος, όταν το ζευγάρι μένει μόνο του, η Μελίνα χαρίζει στον Αχιλλέα έναν πριβέ χορό: το τσιφτετέλι «Το κόκκινο φουστάνι» που χόρεψε τη βραδιά που γνωρίστηκαν στην Αθήνα

Η Δάφνη επιτέλους γεννάει!
Η Δάφνη νιώθει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και το λέει στον Μάρκο, ο οποίος όμως δεν την πιστεύει. Αυτή τη φορά όμως η γυναίκα λέει την αλήθεια, καθώς έχουν σπάσει όντως τα νερά και την έχουν πιάσει οι πόνοι. Εκείνος όμως συνεχίζει να μην την πιστεύει, γεγονός που κάνει τη Δάφνη να φύγει μόνη της από το σπίτι και να πάει στην κλινική για να γεννήσει. Φυσικά, λίγες ώρες μετά φτάνει και ο Μάρκος, ο οποίος προλαβαίνει τη γέννα.

Ο γάμος
Η ημέρα του γάμου έφτασε! Το ζευγάρι αποφασίζει να πάει μαζί στην εκκλησία χωρίς να συνοδεύει κανείς τη Μελίνα, ούτε καν ο αδερφός του Αχιλλέα, ο Ματθαίος. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ντύνονται σε ξεχωριστά δωμάτια. Το νυφικό της κοπέλας είναι απλό, λιτό. Κ ευτυχία και των δύο είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους. Ωστόσο, επειδή από αυτόν τον γάμο λείπει το παραδοσιακό στοιχείο ο Αχιλλέας λίγο πριν αναχωρήσουν από το σπίτι τους για την εκκλησία επιφυλάσσει μία έκπληξη στη Μελίνα. Συγκεκριμένα της λέει: «Τι γίνεται σήμερα... η Κύπρος παντρεύεται την Κρήτη». Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι πρώτα ένα παραδοσιακό συγκρότημα από την Κύπρο και ύστερα ένα από την Κρήτη. Αμέσως μετά το ζευγάρι φεύγει με το αυτοκίνητο του προς το όμορφο και γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Νάπας, όπου τους περιμένουν όλοι οι φίλοι και κουμπάροι τους: Βασιλική, Νεκτάριος, Ματθαίος
Πηγή: mytv



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/14 19:41

    ενταξει και μεις φτιαχνουμε κρασι στο χωριο αλλα δεν γαμισαμε τοσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *