ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μυστήριο με τον θάνατο του Μπρούνο. Τον δολοφόνησαν; - βιντεο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο «Greek Kamaki» ...(κατά κόσμον Ηλίας Φανούρης), που βρέθηκε απανθρακωμένος έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μέσα στο σπίτι του, στον Αγιο Φανούριο Ρόδου!

Το θρίλερ που αναστατώνει το νησί των ιπποτών ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν η cult φυσιογνωμία των δεκαετιών του '70 και του '80 (ο «Μπρούνο» από τη δημοφιλή ταινία-ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένη στα «καμάκια της Ρόδου», με τίτλο «Οι Κολοσσοί του Ερωτα») βρέθηκε νεκρός μέσα στο φτωχικό του. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο κάποιοι να τον έκαψαν ζωντανό!

Λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Πεισάνδου, στον Αγιο Φανούριο Ρόδου. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η φωτιά ξέσπασε έπειτα από έκρηξη μικρής ισχύος και επεκτάθηκε ή από διαρροή γκαζιού ή από διαρροή βενζίνης από το μηχανάκι του άτυχου 64χρονου, το οποίο συνήθιζε να βάζει στο εσωτερικό του μόλις 50 τ.μ. Σπιτιού του, στον μικρό χώρο που υπάρχει πριν από τα δωμάτια.

Μετά την κατάσβεση, που διήρκεσε μία ώρα, οι πυροσβέστες βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα του 64χρονου στο πάτωμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής εντόπισαν ευρήματα που έδειχναν ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, ενημερώνοντας σχετικά τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Τα πορίσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που τελούν ο ιατροδικαστής Ρόδου και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, αναμένονται σε λίγες ημέρες, προκειμένου να καταλήξουν αν ο θάνατος του 64χρονου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες, επίσης, εστιάζονται στα δείγματα που έχουν ληφθεί από γενετικό και άλλο υλικό μέσα στο καμένο σπίτι. Σημειώνεται ότι στο σπίτι υπήρχε και κάμερα (!), η οποία ωστόσο μετέδιδε απευθείας εικόνα στο εσωτερικό, δίχως να καταγράφει.

Πάντως, το έργο των ανακριτικών Αρχών δυσχεραίνει το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό του οικήματος έκαναν στάχτη χρήσιμα για την έρευνα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως θα είχαν δώσει γρήγορα απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο του «Greek kamaki».

Τα χρήματα, τα κοσμήματα και οι άγριοι καβγάδες μέσω του Skype

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο Ηλίας Φανούρης είχε επαφές με άτομα που εκδίδονται έναντι αμοιβής στη συνοικία του Αγίου Φανουρίου, ενώ γείτονες κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα είχε άγριους καβγάδες με κάποιο άγνωστο πρόσωπο, με το οποίο επικοινωνούσε μέσω Skype. Ωστόσο το απόγευμα πρoτού βρεθεί νεκρός, γυρίζοντας στο σπίτι του, είχε πει σε μία από τις γειτόνισσές του ότι ήταν πολύ χαρούμενος διότι είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό πουλώντας αλόη σε παραλίες, ως μικροπωλητής που ήταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα, τα οποία προέρχονταν κυρίως από εφήμερες σχέσεις που είχε κάνει την περίοδο της δόξας του με ηλικιωμένες αλλοδαπές.

«Εχω βρεθεί με 4.500 γυναίκες. Εκανα τα πρώτα μου βήματα το 67 '- '68 στη Ρόδο. Εχω κάνει και μαθήματα σεξ! Αρωμα, ντύσιμο και ευγένεια ήταν το μυστικό. Προσφέρω έργο, κάνω τις γυναίκες ευτυχισμένες! Ελεγα ωραία ψέματα για να τις αποκτήσω...» έλεγε με καμάρι.

Ο «Μπρούνο» δεν είχε συγγενείς στη Ρόδο, ενώ φέρεται να είχε μία αδελφή που ζει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας και έναν ακόμα συγγενή στην Αθήνα.

Εξετάζουν σενάριο δολοφονίας για το θάνατο του «Μπρούνο»

Δολοφονική επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο «Μπρούνο», εκπρόσωπος μιας cult εποχής, ο άνθρωπος που αντιπροσώπευε τον όρο «greek καμάκι».

Συμφώνα με πληροφορίες της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ η ερευνά των αρχών συγκλίνει στο ότι πρόκειται για δολοφονία.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο υποδιοικητής της Π.Υ. Ρόδου, Γιάννης Τσιτσικάς.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/6/14 18:34

    σαν πολλα εγκληματα εχουν γινει στο νησι και κανεις απο αυτους τους δολοφονους δεν εκατσε ποτε στο σκαμνι ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *