ροή ειδήσεων

Οι μόνιμοι...''εθελοντές'' στις ημιδιαλυμένες ομογενειακές μας Οργανώσεις και τα...''λαμόγια''

'Εχετε αναρωτηθεί γιατί στις ομογενειακές μας Οργανώσεις... (Ομοσπονδίες βασικά αλλά και συλλόγους) στις ΗΠΑ υπάρχουν γιά 10-20 χρόνια πάντα οι ίδιοι (10-15) στα Συμβούλια; 'Αλλοι ΔΕΝ υπάρχουν στις τοπικές
παροικίες; Μας ''ψηφίζουν'' λένε. Σωστά. Αλληλοψηφίζονται εναλλασόμενοι στα αξιώματα. Λένε ''προσφέρουμε εθελοντικά'' (γι' αυτό τα διάλυσαν όλα). Καλά, άλλοι εθελοντές Ομογενείς δεν υπάρχουν; Και το ερώτημα: Είναι αστοιχείωτα ''αφηνιασμένα ψώνια'' που ''ψοφάνε'' γιά προβολή ή συντρέχουν και άλλοι λόγοι π.χ. οικονομικοί, αφού οι περισσότεροι είναι αποτυχημένοι επαγγελματικά; Δώστε την απάντηση στον εαυτόν σας και θα καταλάβετε γιατί διαλύθηκε η ''οργανωμένη Ομογένεια'' από τους μόνιμους αυτοανακηρυγμένους ''ηγετίσκους'' στις Οργανώσεις μας, ''ψώνια'' ή επιτήδειους-απατεωνίσκους.
Η κάθε Ομοσπονδία Συλλόγων μας στις ΗΠΑ, ψευδώς και παραπλανητικά αναφέρεται ως ''Ομοσπονδία Ελληνοαμερικάνικων Συλλόγων''. Ουσιαστικά πρόκειται γιά ''Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανών ΠροεδροΠαραγόντων'', αφού οι σύλλογοι-μέλη ΔΕΝ συμμετέχουν, ούτε ενημερώνονται από τους αντιπροσώπους, ούτε εξουσιοδοτούν τους αντιπροσώπους τι να ψηφίζουν. Και οι μόνιμοι-ισόβιοι αντιπρόσωποι (λες και δεν υπάρχουν άλλοι στους συλλόγους), πράττουν προσωπικά και αυθαίρετα, ανάλογα με τα συμφέροντα της ''οργανωμένης συμμορίας'' τους.
(Και αν αναρωτηθείτε γιατί οι ανίκανοι-αστείοι 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ συνεργάζονται μαζί τους, τότε σκεφθείτε γιατί καταστράφηκε η Ελλάδα μας και θα καταλάβετε ότι οι ανίκανοι-αστείοι με τα ''ψώνια'' ή τους ''απατεωνίσκους'', ταιριάζουν. 'Εχουν πολλά κοινά).

http://www.kalami.net/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/6/14 11:35

    Αμα εισαι ημιμαθης, φιλε μου καλυτερα να μασας παρα να μιλας η να γραφεις ! Το "πουλι" ΔΕΝ ειναι το συμβολο της χουντας ! Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ειναι το συμβολο της Ελλαδας (που αναγενναται μεσα απο τις φλογες του πολεμου καθε φορα κλπ), απο την ιδρυση του Ελληνικου κρατους μεχρι σημερα ! Αποδειξη γιαυτο ειναι τα χαρτοσημα που εχουν ακομα και ΣΗΜΕΡΑ τον Φοινικα πανω τους. Το συμβολο της ΧΟΥΝΤΑΣ ειναι ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ πανω απο τον Φοινικα και η ταμπελα 21η Απριλιου. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *