ροή ειδήσεων

Ο σκληρός δίσκος του παιδόφιλου από τα Ιωάννινα "μίλησε"...

Διεθνές και πολυδαίδαλο το κύκλωμα ....

Μίλησε” ο σκληρός δίσκος του παιδόφιλου παιδιάτρου από τα Ιωάννινα και πλέον οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν σηκώσει τα μανίκια τους καθώς τα στοιχεία που ανακάλυψαν...

οδηγούν σε δεύτερο διεθνές και πολυδαίδαλο κύκλωμα παιδόφιλων σε ολόκληρο το κόσμο.
Νέο κύμα συλλήψεων, παιδόφιλων σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ, αναμένεται να προκαλέσει το ξεκλείδωμα του σκληρού δίσκου του 47χρονου παιδιάτρου από τα Ιωάννινα, οποίος αποδείχθηκε πως συμμετείχε σε ευρύτατο κύκλωμα διακινήσεις παιδικής πορνογραφίας σε ολόκληρο το κόσμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Newsit”, οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από δυο μήνες εντατικής εργασίας κατάφεραν να ξεκλείδωσαν το σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 47χρονου παιδόφιλου, με αποτέλεσμα να βρουν πράγματα και θάματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης ανακάλυψαν στο κλειδωμένο σκληρό δίσκο, τετραπλάσιο υλικό σκληρού παιδικού πορνό, ακόμα και με βασανισμούς παιδιών ηλικίας από 5 έως και 10 ετών, από αυτό που είχαν ανακαλύψει όταν έπιαναν στα πράσα των παιδόφιλο παιδίατρο στα Ιωάννινα το περασμένο Απρίλιο.
Η σύλληψη του παιδιάτρου είχε προκαλέσει διεθνή έρευνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα δεκάδες παιδόφιλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, να πέσουν στα δίχτυα των Διωκτικών Αρχών.
Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για τους Αστυνομικούς τις Δίωξης δεν ήταν άλλο από το σπάσιμο των κωδικών στο σκληρό δίσκο του παιδιάτρου. Πλέον φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους πλούσιο αποδεικτικό και ερευνητικό υλικό, που αποδεικνύει πως τελικά το κύκλωμα στο οποίο φέρεται να συμμετείχε ο 47χρονος, δεν ήταν μόνο αυτό που είχαν εξάρθρωση στην πρώτη φάση τις επιχειρήσεις που είχε εξαπολύσει η Δίωξη, σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΠΟΛ.
Πλέον και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αποδεικτικά στοιχεία για τα άτομα με τα οποία έρχονταν σε επαφή ο 47χρονος παιδίατρος σε Ελλάδα, Ευρώπη, ακόμα και τις ΗΠΑ, όπου φαίνεται να αντήλλασσε η ακόμα και να αγόραζε, σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συντάσσουν συμπληρωματική Δικογραφία για την υπόθεση του παιδιάτρου, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του νέου υλικού παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του κατηγορούμενου θα ενημερωθούν αρμοδίως, τόσο η Ιντερπόλ οσο και το FBI, προκειμένου να διεξαχθεί διεθνής έρευνα για το κύκλωμα των παιδόφιλων.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/14 14:46

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *