ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο

Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία...
- Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε... "Μιλούσε στο κινητό με τον εραστή της. Δεν το άντεξα αυτό μέσα στο σπίτι μου και τη σκότωσα". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 53χρονος από την Αλβανία, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πελοπόννησο'', ο οποίος χθες το μεσημέρι εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και παραδόθηκε.


Νωρίτερα είχε σκοτώσει τη 45χρονη γυναίκα του στα Αγιοβλασίτικα. Ο φόνος έγινε μέσα στο σπίτι μετά από διαπληκτισμό. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς.


Χθες το απόγευμα, όπως είπε ο δράστης, άκουσε τη γυναίκα του να μιλά στο τηλέφωνο και θεώρησε ότι μιλάει με τον εραστή της και της ζήτησε να κλείσει τη γραμμή. Άρχισε καβγάς και ο 53χρονος πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπά σε διάφορα μέρη του σώματός της. Ο θάνατος της 45χρονης ήταν αναπόφευκτος.


Στη συνέχεια σε κατάσταση σοκ και με αίματα στα χέρια παραδόθηκε σε αστυνομικούς του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας. Το στυγερό έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *