ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ γιατί πουλούσε μπύρα από… χρυσάφι

Έφοδο στην επιχείρηση που καταγγέλθηκε για αισχροκέρδεια έκανε χθες αργά το μεσημέρι τοΣΔΟΕ στη Ρόδο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.... εντολή για άμεσο έλεγχο σε βάθος χρόνου αναλαμβάνει εντός των ημερών και ελεγκτικό κλιμάκιο του Υπουργείου των Οικονομικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να μην υπάρχει συγκεκριμένο αδίκημα για την χρέωση που έγινε αλλά ωστόσο θα εξεταστεί σε βάθος χρόνου, το εμπορικό ισοζύγιο της εταιρίας, για να διαπιστωθεί με βάση τις αγορές, ποιο ήταν το ποσοστό κέρδους που κατέγραψε η επιχείρηση κι αν αντίστοιχο είναι το κέρδος που προκύπτει.

Ενοχλημένοι για την περίπτωση αυτή και για την υπερβολική χρέωση που έγινε, φέρονται και δεκάδες καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι επισημαίνουν ότι τέτοιο είδους ενέργειες ζημιώνουν διαχρονικά την εμπορική και τουριστική αγορά του νησιού μας.

Εκπρόσωποι του συλλόγου επαγγελματιών του κλάδου, αναμένεται να πάρουν άμεσα θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται στην περίπτωση που καταγραφεί κάποιο ποινικό αδίκημα, να υπάρξει και άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/14 16:24

    Αυτός είναι ο νόμος της ελεύθερης αγοράς , ο άνθρωπος και αναγράφει την τιμή και έκοψε απόδειξη , γιατί και το κράτος οικονομεί κόπια ποσοστά. Το ίδιο το κράτος μας έχει μάθει έτσι . Πόσα οικονομεί το κράτος μας στην τιμή του πετρελαίου ανά λίτρου ? Πόσα στον φόρο για τα τσιγάρα η το οινόπνευμα ? Πληρώνουμε ασφάλεια, πεδία, σήμα για το αμαξά , σκουπίδια, χαράτσι, στην ΔΕΗ καταναλώνουμε 70 Ευρώ ρεύμα και με τα πάγια πάει 400 Ευρώ, το ίδιο και το νερό καταναλώνουμε 60 Ευρώ νερό και με τα πάγια πάει 200 ΓΙΑΤΙ ? Πληρώνουμε ασφάλεια , και πληρώνουμε ιδιωτικό γιατρό, γιατί του δημοσίου μέχρι να σε εξετάσει έχεις πεθάνει. Πληρώνουμε για να κυκλοφορούμε στους δρόμους, και χαλάμε τα αμάξια μας, γιατί δεν έχουμε δρόμους. Πάμε σε δημόσια υπηρεσία και μας ταλαιπωρούν και εάν δεν πληρώσουμε δεν γίνεται η δουλειά μας, ότι ΕΚΑΝΕ αυτός στην παλιά Πόλη κάνει το ίδιο το κράτος σε εμάς εδώ και 30 χρόνια, και μετά πάει το κράτος να τον ελέγξει ??????????????? Αφού έκοψε και νόμιμη απόδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/14 16:43

      πες τα χρυσοστομε...!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/14 18:03

      Δηλαδή αυτό που κάνει η ΣΔΟΕ είναι παράνομο; Το ότι έκανε κάτι νομιμο δεν σημαίνει ότι δεν ειναι κατακρητέο, αν διαβάσεις την καταγγελία θα καταλάβεις τί ακριβως λενε οτι έγινε ( χωρίς βέβαια να ξέρω ποιος έχει δίκιο!

      Διαγραφή
    3. Συνεχίστε έτσι για να χαρούμε κάποιο καλοκαίρι τη Ρόδο άδεια.
      Η αισχροκέρδεια δεν συμπεριλαμβάνεται στους "νόμους" της ελεύθερης αγοράς. Τα λοιπά παραδείγματα είναι άστοχα. Αφού μας κλέβει το κράτος, να κλέψουμε κι εμείς τους πελάτες μας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/14 19:51

    ΠΑΝΟΜΕΡΙΤΗΣ ηρθε να κανει την αρπακτη και να φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/14 22:08

    Καλά τα λές φίλε.
    Και εγώ έχω περισσότερα έξοδα απο αυτά που γράφεις.
    Έχω και δάνειο. Άστα να πάνε.
    Από αύριο θα πουλάω τις μπύρες 30 ευρώ τη μία.
    Μόνο έτσι θα ρεφάρω.
    Τώρα άν ο τουρισμός πάει ολόκληρος στην Τουρκία του χρόνου , εμένα τι με νοιάζει.
    Θα οικονομήσω τα έξοδά μου φέτος ,και κομμάτια να γίνει!!!!
    Εγώ είμαι μάγκας βρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/14 22:26

    Αυτός είναι ο νόμος της ελεύθερης αγοράς , ο άνθρωπος και αναγράφει την τιμή και έκοψε απόδειξη , γιατί και το κράτος οικονομεί κάποια ποσοστά. Το ίδιο το κράτος μας έχει μάθει έτσι . Πόσα οικονομεί το κράτος μας στην τιμή του πετρε λαίου ανά λίτρου ? Πόσα στον φόρο για τα τσιγάρα η το οινόπνευμα ? Πληρώνουμε ασφάλεια, παιδεία, σήμα για το αμαξά , σκουπίδια, χαράτσι, στην ΔΕΗ καταναλώνουμε 70 Ευρώ ρεύμα και με τα πάγια πάει 400 Ευρώ, το ίδιο και το νερό καταναλώνουμε 60 Ευρώ νερό και με τα πάγια πάει 200 ΓΙΑΤΙ ? Πληρώνουμε ασφάλεια , και πληρώνουμε ιδιωτικό γιατρό, γιατί του δημοσίου μέχρι να σε εξετάσει έχεις πεθάνει. Πληρώνουμε για να κυκλοφορούμε στους δρόμους, και χαλάμε τα αμάξια μας, γιατί δεν έχουμε δρόμους. Πάμε σε δημόσια υπηρεσία και μας ταλαιπωρούν και εάν δεν πληρώσουμε δεν γίνεται η δουλειά μας, ότι ΕΚΑΝΕ αυτός στην παλιά Πόλη κάνει το ίδιο το κράτος σε εμάς εδώ και 30 χρόνια, και μετά πάει το κράτος να τον ελέγξει ??????????????? Αφού έκοψε και νόμιμη απόδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/14 00:01

    Μια μικρη λεπτομερεια που δεν την ανεφερε κανεις(γιατι αραγε?)Ειχε τιμοκαταλογο στο τραπεζι οπου αναγραφοταν οτι η τιμη της μπυρας ηταν σε αυτο το ποσον?Αν ειχε,τοτε μπορουσε να πουλησει οσο ηθελε.Δικαιωμα του πελατη ειναι να κατσει ή να παει στο διπλανο πιο φτηνο μαγαζι.Αν ομως δεν ειχε,τοτε ειναι αλεπουδιαρης,ειτε ειναι πανωμεριτης ειτε τσαμπικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/14 11:31

    Το σημαντικώτερο που δεν αναφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!
    Πόσο κάνει η ίδια μπύρα σε κεντρικό μαγαζί στο ΛΟΝΔΙΝΟ στην ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ στο ΠΑΡΙΣΙ στην ΤΕΝΕΡΙΦΗ ?
    Άν ο τουρίστας κάνει ΣΥΓΚΡΙΣΗ επειδή ξέρετε ο κουτόφραγκος απο την Σουηδία δεν είναι αγγράμματος ούτε βλάκας, και διαπιστώσει διαφορά.... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ...
    αδέλφια μου , τότε λυπάμαι , αυτή η ΚΑΛΗ χρονιά θα είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *