ροή ειδήσεων

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Eκατοντάδες εκατομ. δημόσιου χρήματος της Ελλάδας, γιά εγχειρήσεις - νοσήλεια Ελλήνων επιλεκτικά (μόνο) στην Βοστώνη











Με αφορμή τo δράμα της Μυρτώ, αποκαλύφθηκε η βρωμιά της.... ''οργανωμένης παροικίας-συμμορίας'' Βοστώνης

Μία καλοστημένη επιχείρηση από την δεκαετία του '80, στην οποίαν εμπλέκονται
νοσοκομεία, μία υποτιθέμενη ''φιλάνθρωπος'', η Μητρόπολη Βοστώνης, το γεν. Προξενείο της Ελλάδας, δικηγόροι, υπουργεία στην Ελλάδα κ.ά.
''Κατά σύμπτωση'' σχεδόν όλοι οι 'Ελληνες ασθενείς -ενήλικες και παιδιά- έρχονται ΜΟΝΟ στην Βοστώνη (φαίνεται στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν άλλα νοσοκομεία), γιά 3 δεκαετίες, ''συμπτωματικά'' σε δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία, με την εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου, που χρεωνόταν σχεδόν διπλάσια. ''Κατά σύμπτωση'', πάντα μία αποκαλούμενη ''φιλάνθρωπος'' εθελόντρια (με το αζημίωτο) μεσολαβεί γιά τους ασθενείς και κατά σύμπτωση φιάχτηκε από την Μητρόπολη και ''Οίκος Φιλοξενίας'' συγγενών τους. ''Κατά σύμπτωση'' η ''φιλάνθρωπος'', η Μητρόπολη και διάφοροι ''παράγοντες'', συνεργάζονται ''άψογα'' στο...''φιλανθρωπικό τους έργο''. Και ''κατά σύμπτωση'', μαζεύονται χρήματα σε...εράνους γιά την ''φιλάνθρωπο'' μεν, αλλά ουσιαστικά γιά τα νοσοκομεία, χώρια τα...ποσοστά. Οι περισσότερες εγχειρήσεις και νοσηλείες-θεραπείες μπορούσαν να γίνουν στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι εκατομμύρια πήγαν σε ''μεσολαβήσεις-μίζες''.
Τέλη δεκαετίας '80 έγινε και το μεγάλο σκάνδαλο, με την κλοπή εκατομμυρίων από χρήματα που στέλνονταν μέσω Εθνικής Τράπεζας στο υποκατάστημά της (τότε) Βοστώνης γιά νοσήλεια. Οι επιταγές εκδίδονταν από το γεν. Προξενείο προς νοσοκομεία, η έρευνα του Υπ. Εξωτερικών τελικά ''κουκουλώθηκε'' γιατί είχαν εμπλακεί και πολιτικοί-υπουργεία Ελλάδας (ουδέποτε αναφέρθηκε οτιδήποτε στα ΜΜΕ στην Ελλάδα).
Μία δικαστική διαμάχη στο Σικάγο 1990-92, με τοπικά νοσοκομεία εναντίον ελληνικής Κυβέρνησης (case Νο. 92-1396, United States Court of Appeals, 7th Circuit), έβγαλε πολλά στην επιφάνεια, με τις ''κομπίνες'' μεταμοσχεύσεων - νοσηλειών (ουδέποτε αναφέρθηκε οτιδήποτε στα ΜΜΕ στην Ελλάδα).


Πως γίνεται, άνθρωποι με οικονομικά σοβαρά προβλήματα, με αποφάσεις δικαστηρίων γιά κατασχέσεις σπιτιών κ.ά., να ανακατεύονται γιά χρόνια σε ομογενειακές Οργανώσεις (Ομοσπονδία Βοστώνης) και να διαχειρίζονται χρήματα της Ομογένειας, χρήματα εράνων;;;

http://www.kalami.net/
eleusisdiagoridon.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *