ροή ειδήσεων

Διακοπές στα καλύτερα ξενοδοχεία και τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας - διάκριση για το Lindos Blu

Ανακοινώθηκε από τον πλέον διαδεδομένο ταξιδιωτικό οδηγό TripAdvisor, η λίστα με τα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία που παρέχουν... τις καλύτερες υπηρεσίες στην Ελλάδα, αποτελώντας μία πολύ καλή πρόταση για να αποφασίσουμε πού θα περάσουμε τις φετινές, καλοκαιρινές μας διακοπές. Την ίδια στιγμή συνέταξε και το δεκάλογο των καλύτερων νησιών της Ελλάδας για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποιο σοκάκι να περπατήσουν τις νύχτες του καλοκαιριού.

Αν ψάχνετε τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρουν, τότε ο ταξιδιωτικός οδηγός TripAdvisor έχει έτοιμη την πρώτη δεκάδα έτσι όπως ψήφισαν οι τουρίστες που επισκέφτηκαν τις ελληνικές τουριστικές εγκαταστάσεις. Για μία ακόμη φορά η Σαντορίνη έχει την τιμητική της, καθώς τις πέντε από τις δέκα θέσεις καταλαμβάνουν ξενοδοχεία του νησιού, το οποίο χρόνο με το χρόνο βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν ραγδαία.
Τα καλύτερα ξενοδοχεία κατά TripAdvisor

Οι ταξιδιώτες ανέδειξαν στην πρώτη θέση το ξενοδοχείο"Anastasis Apartments" που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του βρίσκεται “εκεί όπου το φυσικό κάλλος ενώνεται με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική και προσφέρει διακριτική απομόνωση που ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα”. Από την ίδια περιοχή, ο προσωπικός παράδεισος που υπόσχεται το ξενοδοχείο “Astra Suites” φαίνεται ότι έπεισε τους επισκέπτες του να του χαρίσουν τη δεύτερη θέση για τις εκπληκτικές του υπηρεσίες. Η άψογη εξυπηρέτηση που υπόσχεται στην επίσημη σελίδα του, δεν είναι ένα ακόμα διαφημιστικό κόλπο αλλά απεναντίας αποδεικνύεται ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής κουλτούρας των εργαζομένων.


Θέα από το ξενοδοχείο "Anastasis Apartments"
Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε ένα δείπνο με τέτοια θέα από το ξενοδοχείο "Astra Suites";


Φεύγοντας από τις Κυκλάδες και πηγαίνοντας προς τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη “Σαντορίνη” της Ρόδου, όπως αποκαλείται η Λίνδος, το ξενοδοχείο "Lindos Blu"καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, με εξαιρετική θέα, άψογη εξυπηρέτηση και υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. 


Οι καλοκαιρινές αποχρώσεις του μπλε από το "Lindos Blu"

Οι υπόλοιπες επτά θέσεις περιλαμβάνουν ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Πάπιγκο, στο Ναύπλιο, στη Μύκονο και φυσικά στη Σαντορίνη και τη Ρόδο. Μάλιστα στη δέκατη θέση της λίστας βρίσκεται το “Hotel 28” από το Καμάρι της Σαντορίνης, την υπεύθυνη του οποίου είχαμε φιλοξενήσει στο pathfinder προκειμένου να μας μεταφέρει στο πώς είναι να δουλεύει κανείς το καλοκαίρι σε νησί.

Πιο συγκεκριμένα τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν:

4. Papaevangelou Hotel (Πάπιγκο)
5. Spirit of the Knights Boutique Hotel (Ρόδος)
6. Αetoma Hotel (Ναύπλιο)
7. Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa (Μύκονος)
8. Zorzis Hotel (Σαντορίνη)
9. Villa Renos (Σαντορίνη)
10. Hotel 28 (Σαντορίνη)

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Anastasis Apartments της Σαντορίνης βρίσκεται στη 16η θέση και στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς επίσης και στην 5η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ το Astra Suites κατατάσσεται στην 20η θέση στη λίστα της Ευρώπης.
Τα πιο όμορφα νησιά κατά TripAdvisor

Την ίδια στιγμή και ενόψει καλοκαιριού, το TripAdvisor συνέταξε μία λίστα με τα δέκα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, παρακινώντας τους χρήστες του εν λόγω ιστότοπου να τα επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι. Δύο νησιά από τις γραφικές Κυκλάδες, η Νάξος και η Μήλος και ένα νησί από το γαλαζοπράσινο Ιόνιο, η Κεφαλλονιά, καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας. 


Κάθε παραλία και μία μοναδική εμπειρία στη Μήλο

Τα υπόλοιπα επτά νησιά είναι:

4. Σαντορίνη
5. Πάρος
6. Ίος
7. Ζάκυνθος
8. Λευκάδα
9. Σκιάθος
10. Μύκονος

Κατά καιρούς πολλές λίστες, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, έχουν κατατάξει τα ελληνικά νησιά σε περίοπτες θέσεις, διαφημίζοντας την ομορφιά της Ελλάδας, σε μία εποχή που στην παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται στη μαύρη λίστα. Ποιος μπορεί όμως τελικά να αντισταθεί στον ήλιο της Ελλάδας όταν αγκαλιάζει τα καθαρά, κρυστάλλινα νερά των θαλασσών της ή όταν χάνεται στη δύση μετατρέποντας τον ελληνικό ουρανό σε έναν αριστουργηματικό πίνακα ζωγραφικής;

Για τον περισσότερο κόσμο άλλωστε, καλοκαίρι θα πει... διακοπές σε ελληνικό νησί! Καλές διακοπές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *