ροή ειδήσεων

Το ΠΑΣOK πήρε όλα τα υπoυργεία που μoιράζουν λεφτά!


Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής...και πρώην υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Βήμα fm. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως στο οικονομικό επιτελείο ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε τον εκλεκτό του και πως το ΠΑΣΟΚ έχει «πάρει» όλα τα υπουργεία που μοιράζουν λεφτά. Όπως είπε, «πέρασε του κ. Βενιζέλου» καθώς δεν έχει σημασία πόσα υπουργεία πήρε αλλά ποια.

«Το οικονομικό υπουργείο είναι πασοκικό. Πασοκικότατο! Με Σημίτη-Γερμανία. Άποψή μου είναι αυτή. Υπουργείο Υποδομών, στο οποίο μοιράζονται λεφτά – με την καλή έννοια το λέω και δεν υπονοώ τίποτα: ΠΑΣΟΚ. Υπουργείο Ενέργειας, που μοιράζονται λεφτά: ΠΑΣΟΚ. Βάλανε και στο Υγείας αναπληρωτή, κάτω από τον Βορίδη, που παίρνει όμως όλες τις αρμοδιότητες, τον φίλο μου τον Λεωνίδα Γρηγοράκο. ΠΑΣΟΚ, δηλαδή».

Ο κ. Κακλαμάνης, πρόσθεσε πως δεν θα στεναχωρηθεί με την απομάκρυνση του Γιώργου Προβόπουλου από την ΤτΕ, αλλά από εκεί και πέρα «ισχυροποιείται το σημιτικό-γερμανικό μπλοκ στην κυβέρνηση».

Για τον απερχόμενο υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, είπε πως «όπως έστρωσε, κοιμήθηκε» καθώς έκανε όλη τη βρόμικη δουλειά ενώ εκτίμησε πως ο Μάκης Βορίδης, ενδεχομένως να τα καταφέρει καλύτερα, χωρίς καθημερινές ρήξεις με όλους τους χώρους των εργαζομένων.

Ο κ. Κακλαμάνης, χαρακτήρισε ρίσκο και μεγάλη πρόκληση την τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ για τον Κωστή Χατζηδάκη είπε πως ο πρωθυπουργός δεν ήταν άδικος, καθώς «απέτυχε η πολιτική που ακολουθήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ λέγοντας πως δεν έχουν κοπεί οι γέφυρες με την παράταξη, αντίθετα, όπως σημείωσε, έχουν ισχυροποιηθεί. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμιά επαφή με την ηγεσία της ΝΔ μετά τη διαγραφή του και πως μπορεί να έχει και από «αλλού» καλέσματα.

Τέλος ως προς την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε πως δεν πρέπει να αποτελέσει την αφορμή για την κήρυξη εκλογών, προτείνοντας παράλληλα την αναζήτηση υποψηφίων και πέραν του χώρου της κεντροαριστεράς. Πρόσθεσε μάλιστα, πως ο ίδιος θα ήθελε τον Κώστα Καραμανλή. 

Σχόλια

  1. Γιώργος Γώτης11/6/14 18:06

    Νικήτα μου γιατί στεναχωριέσαι. Ότι και να ψηφίσει κανείς, το ΠΑΣΟΚ κυβερνά. Μην προτείνεις όμως για πρόεδρο τον Καραμανλή γιατί έχει γίνει πρόταση σε μένα, από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό. Μην το πεις πουθενά, το έχουμε κρυφό. Δεν μου λές, ο Αρης , μετά τις εκλογές, το σκούρηνε λίγο το μαλλί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/14 10:04

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ...ΑΝΤΑΡΣΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΙΚΗΤΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *