ροή ειδήσεων

Κανένας φορολογικός έλεγχος στη νυχτερινή διασκέδαση μετά τις 10 το βράδυ



Στο απυρόβλητο θα μείνει για ακόμα μία φορά η νυχτερινή διασκέδαση... αφού δεν θα υπάρχει κανένας φορολογικός έλεγχος μετά τις 10 το βράδυ. Οι έλεγχοι αυτοί θα περιοριστούν στα εστιατόρια, τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

Αν και το υπουργείο Οικονομικών προσπάθησε να «σώσει» τους προληπτικούς ελέγχους με την «επιστράτευση» εφοριακών, τελικώς η «νύχτα» μένει στο απυρόβλητο. Μέχρι στιγμής το υπουργείο Οικονομικών περιορίζεται στην απόφαση της νέας γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, η οποία ζήτησε από όλες τις εφορίες της χώρας να διαθέσουν τουλάχιστον από έναν υπάλληλο ο οποίος θα αποσπαστεί για την καλοκαιρινή περίοδο σε εφορία που εδρεύει σε τουριστική περιοχή.

Οπως αναφέρει και το euro2day, όσοι υπάλληλοι ενδιαφέρονται για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε τουριστικές περιοχές θα πρέπει να το δηλώσουν σήμερα στην υπηρεσία τους. Οι υπάλληλοι που θα διατεθούν για τον προληπτικό έλεγχο θα αποσπαστούν στις εφορίες Σύρου, Ρόδου, Πάτρας, Πολυγύρου, Καβάλας, Χαλκίδας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Βόλου και Πύργου.

Από κάθε μεγάλη Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να μετακινηθεί με απόσπαση ένας ελεγκτής. Οι αποσπάσεις αυτές θα διαρκέσουν για όλο το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου και θα έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του φοροελεγκτικού μηχανισμού στις τουριστικές περιοχές της χώρας για τη διενέργεια προληπτικών φορολογικών ελέγχων.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *