ροή ειδήσεων

Δείτε με ένα «κλικ» 1.400 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Σε real time

Το δίκτυο EURES εκσυγχρονίζεται - Θα ανανεώνεται πλέον καθημερινά... - Στη βάση δεδομένων του είναι καταχωρημένες 1,7 εκατ. θέσεις εργασίας σε όλη την ΕΕΣτον εκσυγχρονισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Απασχόλησης EURES προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια προσπάθεια να προωθήσει το δίκτυο που δημιουργήθηκε το 1993 και συγκεντρώνει θέσεις εργασίας από όλη την Ευρώπη.

Με 1,7 εκατομμύριο θέσεις εργασίας καταχωρημένες ήδη στο σύστημά του το EURES κάνει το επόμενο βήμα καθώς αποκτά νέο «πρόσωπο». Έτσι πλέον όποιος το χρησιμοποιεί για να βρει θέση εργασίας μπορεί με ένα κλικ να δει όλες τις αγγελιές που έχουν καταχωρηθεί ανά χώρα, ανά τύπο σύμβασης εργασίας, ανά εκπαιδευτική βαθμίδα και ανά χρόνο εμπειρίας.

Ειδικά για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο σύστημα είναι καταχωρημένες 1.376 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, τον φορέα με τον οποίο συνεργάζεται το EURES στην Ελλάδα, στη χώρα μας υπάρχουν 44 σταθμοί EURES, που λειτουργούν στις πόλεις Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Καβάλα, Ξάνθη, Κέρκυρα Σύρο, Κατερίνη, Λαμία, Κόρινθο, Τρίπολη, Αμύνταιο, Κοζάνη, Κιλκίς, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Σέρρες και Δράμα.

Δείτε εδώ τη νέα πλατφόρμα του δικτύου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *