ροή ειδήσεων

Η ΑΕΚ πήρε 14χρονο ταλέντο από την Ρόδο

Ακόμη ένα ταλέντο απέκτησε η ΑΕΚ...

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγίου Λουκά στην Αφάντου της Ρόδου, η Ένωση απέκτησε τον... 14χρονο Μανώλη Μπακίρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Αθλέτικο Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς θέλει να συγχαρεί τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μπακίρη, υιό του προέδρου μας Παύλου Μπακίρη για την μεταγραφή του στην Κ-15 της ΑΕΚ!

Ευχόμαστε στον 14χρονο Μανώλη κάθε επιτυχία στο μεγάλο αυτό άλμα που κάνει στη ζωή του και ελπίζουμε μια μέρα να τον καμαρώσουμε να αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να συγχαρούμε τους πρώην προπονητές του τον κ. Παναγιώτη Τσιάμη της ομάδας Αρένα, καθώς και τους κ. Γιώργο Μποσγνά προπονητή της Μικτής Παίδων και Θεόδωρο Θεοδώρου προπονητή της Μικτής Νέων της ΕΠΣΔ, για την σημαντική δουλειά που έκαναν για να έρθει η επιτυχία αυτή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε όλα τα παιδιά ταλέντα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που πήρανε μεταγραφή σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και να τους δούμε στο μέλλον να αγωνίζονται με επιτυχία στην Σούπερ Λίγκα του Ελληνικού ποδοσφαίρου".
sportdog.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *