ροή ειδήσεων

ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Πρώτη και καλύτερη η Κως με 36 ευρώ/άτομο



Στην πρώτη θέση των ταξιδιωτικών προορισμών το πιο χαμηλό κόστος διαμονής, σύμφωνα... με την trivago, βρίσκεται η Κώς με 36 ευρώ ανά άτομο και ακολουθεί η Βουδαπέστη στην Ουγγαρία με 37 ευρώ και στη συνέχεια η Βουλγαρία (Sunny Beach) με 38 ευρώ.

Η επιλογή της trivago έγινε με βάση τους προορισμούς με την οικονομικότερη διαμονή για ηλικίες κάτω από 20 ετών για την περίοδο από τις 11 έως τις 27 Ιουλίου, που συνδυάζουν φθηνές διακοπές με διασκέδαση για τους νέους που θέλουν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι ως ενήλικες. Στην Κώ, η νυχτερινή ζωή είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες, ενώ στην περίπτωση της Βουδαπέστης, η ουγγρική πόλη, πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός τον χειμώνα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η κατάταξη συνεχίζεται με άλλες πόλεις, όπως η Βαλένθια προς τη θάλασσα (41 ευρώ ανά διανυκτέρευση), Μπούντβα στο Μαυροβούνιο (50 ευρώ), Παγκ (51 ευρώ), στο νησί όπου η περίφημη Κροατική παραλία Zrće έχει ονομαστεί η Ibiza της «Αδριατικής.

Στις επόμενες θέσεις βρίσκεται τo Ρίμινι στην Ιταλία (54 ευρώ), η Μάλτα και συγκεκριμένα η πόλη του Αγίου Ιουλιανού (59 ευρώ), με έντονη νυχτερινή ζωή που κρατά μέχρι το ξημέρωμα, όπως ακριβώς και στο Lloret de Mar στην Ισπανία (65 ευρώ). Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών είναι η Καλλίπολη (63 ευρώ) και το San Teodoro (75 ευρώ), όπου ο χορός στην παραλία, οι φωτιές και η δυνατή μουσική συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές.

Εξίσου ενδιαφέρουσες είναι πόλεις όπως η Βαρκελώνη (72 ευρώ), με έντονη την επιρροή του Gaudi ή το Άμστερνταμ (77 ευρώ) με τις 1.281 γέφυρες και τα 600.000 ποδήλατα, η παραμυθένια Ταλίν, και το Λονδίνο με 99 ευρώ.



newmoney.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *