ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άγρια επίθεση από συμμορία ανηλίκων σε 8χρονο

Διώξεις ασκήθηκαν στους τρεις νεαρούς
Στα χέρια των διωκτικών Αρχών της Ρόδου βρίσκονται από προχθές τρεις ανήλικοι Αλβανικής και Ρουμανικής καταγωγής.... οι οποίοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν ένα 8χρονο αγόρι στο Γεννάδι, ενώ απείλησαν και ένα δεύτερο παιδί, με σουγιά.

Πρόκειται για τρία αγόρια ηλικίας 15 ετών (τα δύο είναι από την Αλβανία και το τρίτο από την Ρουμανία) σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται για να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ρόδου.

Διώξεις όμως σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκαν και σε βάρος των γονιών των τριών αγοριών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 18.30 της περασμένης Δευτέρας, 30 Ιουνίου 2014, όταν τα τρία αγόρια μετέβησαν στο σχολείο του Γενναδίου. Εκεί έπαιζαν κάποια παιδιά. Τότε οι τρεις αλλοδαποί πλησίασαν ένα 8χρονο αγόρι ελληνικής καταγωγής και αφού το γύρισαν ανάποδα, του πήραν 5 ευρώ που κρατούσε επάνω του.

Το παιδί, όταν το άφησαν, έπεσε κάτω και χτύπησε ενώ οι νεαροί δράστες του επέστρεψαν τα χρήματα. Στην συνέχεια ο 15χρονος Ρουμάνος έβγαλε ένα σουγιά από την τσέπη του και απείλησε ένα άλλο 8χρονο αγόρι επίσης ρουμανικής καταγωγής.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε προχθές στην αστυνομία με αποτέλεσμα την σύλληψη των ανήλικων δραστών αλλά και των γονέων τους.

Χθες οι συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τριών ανηλίκων για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού και κατά μόνας, έργο εξύβρισης από κοινού, ενώ τον ανήλικο Ρουμάνο βαραίνει και η κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σε ό,τι αφορά τους γονείς η δικογραφία διαχωρίστηκε και θα παραπεμφθούν στο αρμόδιο δικαστήριο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι ανήλικοι κρατούνται προκειμένου να προετοιμάσουν τα όσα θα πουν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Πάντως σύμφωνα με τη rodiaki, στην εξέτασή τους οι τρεις νεαροί ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν για «πλάκα» και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν πρόθεση να τραυματίσουν ή να κάνουν κακό στα άλλα παιδιά.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/14 22:49

    STIS ANHLIKWN GIA NA MATHOYN TA MPASTARDAKIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/14 23:51

    Κολόπαιδα ξέρετε τι σας χρειάζετε.....Αλλά δεν φταίτε εσείς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/14 03:11

    Στο καράβι και στα ανάθεμα με τα ρεμαλια που μας κουβαλησαν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/14 08:42

    ψωφοσκυλα κανεις δεν σας θελει ! απορω πως τους ανεχομαστε ακομα , Ενταξει τους μεγαλους αλλα και τα παιδια εγιναν στοχος τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/14 10:58

    οτι βλεπουν κανουν, στα τσακιδια και στον αγυριστο. εμεις φταιμε που τους μαζεψαμε, τους δωσαμε σπιτι, μας πηραν και τις δουλειες. ολα τα λευτα μαυρα και στην αλβανια φευγουν. εμεις εδω να τρεχει η φορολογια στα σπιτια μας που εχουν γινει με κοπους και ιδρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *