ροή ειδήσεων

Με 900 χλμ/ώρα καρφώθηκε στο έδαφος το αεροπλάνο της Air Algerie. Άνοιξε κρατήρας 3 μέτρων [ΒΙΝΤΕΟ]





Συνεχίζονται η έρευνες, για την τρίτη κατά σειρά αεροπορική τραγωδία... που συγκλόνισε την υφήλιο, προκειμένου να εντοπιστούν οι σοροί των επιβαινόντων της πτήσης της AirAlgerie που έπεσε στο Μάλι. Ωστόσο το θέαμα με το οποίο έρχονται αντιμέτωπα τα σωστικά συνεργεία είναι μακάβριο καθώς ούτε μία ανθρώπινη σορός δεν έχει περισυλλεγεί ακέραιη. Ολα τα ανθρώπινα σώματα διαμελίστηκαν από τη σφοδρότητα της συντριβής. Μάλιστα η πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξε στη γη ένας κρατήρας βάθους τριών μέτρων. Μάλιστα οι ειδικοί εκτιμούν πως το αεροσκάφος καρφώθηκε στο έδαφος με ταχύτητα 900 χιλιομέτρων την ώρα.

Οι ειδικοί δεν έχουν καταλήξει στο τι οδήγησε τελικά στη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε συνολικά 118 άτομα. Η σφοδρή καταιγίδα που επικρατούσε στην περιοχή φαίνεται να είναι ο ισχυρότερος παράγοντας, αν και επισημαίνεται πως ο λόγος για τον οποίο καρφώθηκε στο έδαφος το αεροπλάνο μπορεί να είναι και ο αποπροσανατολισμός των πιλότων - που μπορεί να προκλήθηκε από διάφορες αιτίες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν έχει αποκλειστεί ακόμα ούτε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους που εντοπίστηκαν αναμένεται να ρίξουν σύντομα περισσότερο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *