ροή ειδήσεων

ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ... ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ "¨ΕΛΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/14 00:58

    file mporis na paris to limenarxio kai na kanis katagelia eponimi. Stin paralia apagorevete i ixoripansi kai einai armodiotita tou limenarxiou afto to pragma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/14 01:39

    re karagkiozides sas enoxloun oi raketes sas enoxli i mousiki to kalutero meros gia isixia einai to nekroafeio ante kai kali diaskedasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/14 02:04

    Φίλε αναγνώστη, να έλεγα οτι δεν έχει άλλες παραλίες η Ρόδος.. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας! 'Eνα και μοναδικό beach bar έχουμε σε ολόκληρο νησί μέσα στην πόλη, να το κλείσουμε και αυτό? Είναι μιζέρια αυτό το πράγμα, δηλαδή δεν υπάρχουν άλλες παραλίες που να σου αρέσουν? Μόνο εκεί θες να πας? Τα κουβαδάκια σου λοιπόν και σε άλλη παραλία. Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλές για ανθρώπους της ηλικίας και της νοοτροπίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/14 09:45

    Πανε ποιο περα,3 χιλιόμετρα παραλία ειναι πάνω στα beach bar κολλησες??
    Μα πόσο καραγκιόζες και πικροχολοι
    ποια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/14 10:18

    File mou opos blepeis exeis na kaneis me ellinares pare limenarxeio kai ygenomeio na kanoun ena ntou na kleisoun merika stomata giati den 8a bgaleis akri.
    Kai ean sou poune blakies pare prosopika ton eisagelea tilefono katarxas den einai dinaton na einai oloi oi aloi katastimatarxes panagitses kai autoi na barane stin diapason einai a8emitos antagonismos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/14 13:41

    Μάλλον 10:18 δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει αθέμιτος ανταγωνισμός. Και επίσης θέλω να σε ρωτήσω το εξής, αντι να πάει ο μίζερος σε άλλη παραλία (που κόλλησε στη συγκεκριμένη), να μπεί δηλαδή σε ολόκληρη διαδικασία με λιμεναρχεία, υγειονομεία και εισαγγελείς; Για ποιό λόγο; Ποιός είναι ο Ελληνάρας θα'θελα να ξερα.. Και γράφε Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/14 14:18

    Η Ρόδος χρειάζεται beach bar και μουσική στο τέρμα... Ενα bar σαν της Πάρου (punda) στα καλά του... Να γίνεται χαμός για την νεολαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ρόδος χρειάζεται ένα τουριστικό ταρακούνημα για να κλείσουν οι ... Το έχετε παραχέσει όσοι ψωνάρες το παίζετε μπαροδιάφορα για να καλύψετε τη τεράστια τρύπα της κοινωνικής σας καταξίωσης. Και γράψε ότι θέλεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/14 02:34

      Γώτη; Τελος. Γιατι θα απαντήσω.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/14 16:17

    Το κακό έχει παραγίνει. Η μουσική είναι κάπου στο Έλλη και ακούγεται μέχρι το Ενυδρείο πολύ δυνατά (και με κόντρα αέρα). Μουσική να βάζουν, κανένα πρόβλημα, αλλά σε λογικά πλαίσια. Το θέμα είναι ότι ενοχλούν και στην άλλη άκρη. Ποιο μπαρ είναι; Αυτό στο Καζίνο, το καινούργιο που άνοιξε στα τένις ή το Έλλη;

    Εξάλλου η παραλία είναι δημόσια και δικαίωμα εκεί έχουν όλοι. Αν θέλαμε μπαρ θα πηγαίναμε κάτω από το μπαρ να ακούμε και μουσική. Αλλά και στην άκρη, πάλι ακούμε. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πηγαίνουμε στα Αφάντου, κάτω από τις καλαμιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/7/14 16:48

    Τι παπαριές γράφετε μια παραλία υπάρχει με μουσικουλα να την κλείσουμε και αυτή να μας φάει η μούγκα. Δόξα το Θεό εχει πολλές ήσυχες παραλίες για τους ξενέρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/7/14 17:10

    4:17 σιγά μην ακούγεται η μουσική μέχρι την Λίνδο. Και επίσης ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ το κέρατο μου, η μόνη παραλία που ξέρεις μετά το Έλλη, είναι στα Αφάντου; Ολόκληρο νησί; Έλεος μίρλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/7/14 17:14

    Πας Jumbo, αγοράζεις πισινουλα, μπρατσακια κλπ αξεσουάρ και τραβας στο νεκροταφείο του Αι Δημητρη και τσαντιρονεις στο πιο βολικό πευκακι και με απόλυτη νεκρικη σιγη... Ρε κακομοιριδες, μεχρι τα μέσα των 90ς, όταν εμείς τρώγαμε με χρυσά κουτάλια οι μυκονιατες ηταν ανεβασμένοι επανω στις βελανιδιες για να χορτάσουν την πείνα τους. Εχετε την εντυπωση οτι έχουν χεστει στο χρήμα και την ευμαρια λόγω της απόλυτης ησυχίας?
    Και να μην είχε παραλίες η Ρόδος ρε π#*στη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/7/14 02:23

    Αναγνωστη πανε κοιμησου που θελεις συγκεκριμενη παραλια με τα δικα σου γουστα! Μιζερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *