ροή ειδήσεων

Για γερά πορτοφόλια η Μύκονος

Διακυμάνσεις παρατηρούνται στο... χρηματιστήριο του τουρισμού το φετινό Ιούλιο, με τις ξενοδοχειακές τιμές των hot προορισμών να παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως...



του 60% και των οικογενειακών προορισμών να καταγράφουν μείωση μέχρι και 34%, σύμφωνα με τα στοιχεία της διαδικτυακής υπηρεσίας trivago.gr.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ακριβά θα κληθούν να πληρώσουν το δίκλινο δωμάτιό τους σε ξενοδοχείο οι τουρίστες που έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους το νησί των ανέμων, καθώς εκεί καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση των μέσων ξενοδοχειακών τιμών (61%) με το κόστος διανυκτέρευσης να αγγίζει τα 322 ευρώ έναντι 200 ευρώ τον Ιούλιο του 2013. Στη δεύτερη θέση των ελληνικών νησιών με τη μεγαλύτερη αύξηση των ξενοδοχειακών τιμών φιγουράρει, σύμφωνα με την trivago.gr, η Λευκάδα, η οποία «ανέβασε» τις τιμές της κατά 38% το φετινό Ιούλιο, αγγίζοντας τα 109 ευρώ η διανυκτέρευση από 79 ευρώ που ήταν πέρυσι.
Αντίστοιχα, άνοδο 19% σε σχέση με πέρυσι παρουσίασαν οι τιμές στην Ίο, φτάνοντας στα 94 ευρώ τη βραδιά και 18% στην Ελούντα, απογειώνοντας το κόστος στα 307 ευρώ από 261 ευρώ τον περυσινό Ιούλιο. Μικρή αύξηση τιμών εμφανίζει η Κέρκυρα (3%), η Άνδρος, ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης και η Ύδρα με 5% και τέλος η Νάξος και το Ρέθυμνο με 8%.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *