ροή ειδήσεων

Ανοίγει πανιά το Ράλι Αιγαίου

Το 51ο Ράλι Αιγαίου ανοίγει πανιά την Παρασκευή (18/7) πανιά στο Αιγαίο Πέλαγος, με...
31 ελληνικά και ξένα σκάφη να χαράζουν πορεία, με πρώτο σταθμό τη Μήλο.

Στις έξι το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, θα δώσει την εκκίνηση από τη γέφυρα της Κανονιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού “ Πολεμιστής “.

Η πρώτη ιστιοδρομία είναι συνολικής αποστάσεως 78 ναυτικών μιλίων και έχει προορισμό τον Αδάμαντα της Μήλου. Συνολικά 400 ν.μ θα διανύσει ο πολύχρωμος στόλος περνώντας διαδοχικά από την Αστυπάλαια και την Ίο μέχρι να τερματίσει την Κυριακή 27 Ιουλίου κάτω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το βράδυ της Παρασκευής στο Αιγαίο αναμένεται να επικρατούν ασθενείς άνεμοι που θα δυσκολέψουν το έργο των 31 πληρωμάτων που συμμετέχουν.

Λίγο πριν λύσουν κάβους, το απόγευμα της Πέμπτης (17/7), στο κατάστρωμα του ιστορικού θωρηκτού Αβέρωφ ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Γιάννης Μαραγκουδάκης, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης τα ΠΑΓΩΤΑ ΕΒΓΑ καλωσόρισαν τους περίπου 250 ιστιοπλόους ενώ η πρόεδρος της επιτροπή αγώνων κ. Ρούλα Γαλάνη έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του Ράλλυ, στους κυβερνήτες των σκαφών.

Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα

Πρωτόγνωρη για την ιστορία του Ράλλυ Αιγαίου θα είναι η φετινή κάλυψη του αγώνα που θα φιλοξενηθεί στα κανάλια Novasports. Δέκα κάμερες υψηλής ευκρίνειας θα καταγράψουν μίλι προς μίλι τον σημαντικότερο αγώνα ανοιχτής θαλάσσης που διεξάγεται εδώ και μισό αιώνα στη χώρα μας όπως και όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στα νησιά σταθμούς του φετινού αγώνα.

gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *