ροή ειδήσεων

Οι διακοπές του ρεύματος ξεκίνησαν ήδη!!! ΔΕΙΤΕ που και πότε θα κατέβουν οι διακόπτες!!!

Πράξη έκαναν τις απειλές τους οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καθώς από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έχουν ξεκινήσει οι διακοπές ρεύματος!...


Σε ανακοίνωση της η ΓΕΝΟΠ δεν κάνει γνωστό μέχρι πότε θα διαρκέσει η απεργία ωστόσο τα προβλήματα στην τροφοδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος είναι ήδη ορατά!
Διακοπές ρεύματος θα γίνουν εφόσον κριθεί απαραίτητο για τη διατήρηση του ισοζύγιου παραγωγής / ζήτησης και το συνολικό ύψος (MW) και η διάρκειά τους θα καθορισθεί, για την ηπειρωτική χώρα, από το Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ), με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος.
Στα μη διασυνδεδεμένα νησιά θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση αν και εφόσον υπάρξη πρόβλημα στη μείωση του διαθέσιμου ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού.
Παράλληλα δίνει και τις απαραίτητες χρηστικές οδηγίες προς τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα:

- Εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.

- Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και ανεξάρτητα από το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών και άρα οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς «υπό τάση».

- Οι καταναλωτές επίσης δεν θα πρέπει να θεωρήσουν «ανενεργές» τις ηλεκτρικές συσκευές λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης, στην περίπτωση που αυτές είναι συνδεδεμένες με την ηλεκτρική τους εγκατάσταση, καθώς η επαναφορά ρεύματος μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα του
προγράμματος περικοπών. Επιπρόσθετα για λόγους ασφαλείας, θα ήταν προτιμότερο αυτές να αποσυνδεθούν, καθώς η εμφάνιση υπερτάσεων κατά την επαναφορά του ρεύματος είναι πιθανή.

- Ειδικότερα για τα άτομα που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη, ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά να επισκεφθούν άμεσα το πλησιέστερο στην περιοχή τους νοσοκομείο, διαφορετικά να επικοινωνήσουν με το κέντρο βλαβών της περιοχής τους, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

- Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές, να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό, τη χρήση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ο συνδικαλισμός τους ενοχλεί. Οι συνδικαλιστές κόβουν το ρεύμα και όχι οι γενικές συνελεύσεις. Κατά τ' άλλα η κυβέρνηση δεν φταίει ποτέ. Διαβάστε αναλυτικά το λογαριασμό σας της ΔΕΗ και αναρωτηθείτε πόσα ακόμα προετοιμάζουν να μας πάρουν τα νέα αφεντικά της ΔΕΗ που θα τους πουλήσει η κυβέρνηση τη ΔΕΗ. Κατά τ' άλλα θίγομαι απόλυτα από τις διακοπές ρεύματος. Μη ρωτήσει κανείς το πώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *