ροή ειδήσεων

Θράκη χαμένη υπόθεση με ευθύνη των Αθηνών;;;

350.000 άνθρωποι στη Θράκη. Έλληνες πολίτες. Οι 120.000 απ αυτούς μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, η γνωστή Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Οι 60.000 από τους 120.000 είναι οι τουρκόφωνες.... Γύρω στους 20.000 ρομά και 40.000 Πομάκοι. Και η Τουρκία - στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φίλιας.- χαράσσει σχέδιο τουρκοποίησης.



*Ο ζάπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά χαρίζει:

500 ευρώ μηνιαίως!! για κάθε παιδί που εγκαταλείπει το Ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο. ( Χάριν της ορθότερης εκμάθησης του Ισλάμ )



* Το τούρκικο προξενείο παρέχει άτυπα 1000 ευρώ ετησίως για κάθε κεφάλι ανήλικου κοριτσιού που θα φορά την παραδοσιακή μαντήλα.



Αν ο Πομάκος νιώσει Πομάκος τότε αυτόματα θα νιώσει Έλληνας! Στόχος δεν είναι η ελληνοποίηση των Πομάκων αλλά η συνειδησιακή τους αφύπνιση.


Τα πομακόπουλα σπρώχνονται στην τουρκοποίηση μέσω της αμάθιας και της σύγχυσης αφού η Ελληνική πολιτεία τους ζητά να μάθουν τρεις άσχετες ξένες γλώσσες προς αυτά: Αραβικά Τούρκικα και Ελληνικά.



Δωρεάν δορυφορικά πιάτα προσφέρονται στα ορεινά χωρία της Θράκης στα πομακοχώρια, εκεί όπου το σήμα των ελληνικών δικτύων ακόμα δεν έχει φτάσει ή είναι ανεπαρκές!




Στο κέντρο της Κομοτηνής δεσπόζει η τουρκική τράπεζα (Ζάρας Μπανκ) που επιλεκτικά δανείζει σε οσους φωνάζουν οτι ειναι μουσουλμάνοι η σε τουρκικούς συλλόγους με 3% ενω οι ελληνικες τραπεζες με 14%.



Έτσι ο χριστιανός πουλα κι ο μουσουλμάνος αγοράζει.!



Οι καλλικρατικοί δήμοι στη Θράκη έχασαν την κοινωνική ισορροπία στους πληθυσμούς με αποτέλεσμα οι δυο απο τους τέσσερις δήμους να άρχονται από μουσουλμάνο, εκλεκτό εννοείται του τούρκικου προξενείου .


Αναίμακτα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, θα καταφέρουν συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση και τελικά προσάρτηση στην Τουρκία. Μόνο με τη χρήση δημοψηφισμάτων.

Με πληροφορίες από : Μηνιαία Εφημερίδα αποστράτων αξιωματικών αεροπορίας, Κων/νος Ιατρίδης Αντιπτεράρχος ε.α.

SofiaM

http://thenewsgr.wordpress.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *