ροή ειδήσεων

Ιστορίες τρέλας στη Ρωσία - Χαρακτήρισαν πορνογραφικό ένα χαρτονόμισμα, θέλουν να ντύσουν το θεό Απόλλωνα



Οι γυναίκες κάτω των 40 δεν πρέπει να καπνίζουν, να απαγορευτεί η χρήση ξένων λέξεων,,, και τώρα, να... ντυθεί ο θεός Απόλλωνας. Τα παράλογα αιτήματα των Ρώσων βουλευτών δεν έχουν τέλος. Τώρα, στο στόχαστρο ενός από αυτούς έχει μπει ένα χαρτονόμισμα, το οποίο ο ίδιος θεωρεί «πορνογραφικό».

Ο Ρόμαν Χουντιάκοφ τα έβαλε με το χαρτονόμισμα των 100 ρουβλίων, στο οποίο διακρίνεται εμφανώς το μόριο του θεού Απόλλωνα. Κάτι που όμως ενοχλεί βαθύτατα τον υπερεθνικιστή βουλευτή και για αυτό ζήτησε να αλλάξει η εικόνα που αποτυπώνεται στο χαρτονόμισμα προς τιμή του θεάτρου Μπαλσόι, ώστε να προστατευτούν τα μικρά παιδιά από την πορνογραφία.

«Τα μουσεία είναι μουσεία, όμως οι γυμνοί θεοί στα χαρτονομίσματα δεν έχουν νόημα, δεν είναι αυτή η θέση τους», ήταν το επιχείρημα του βουλευτή του κόμματος LDPR. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στις δηλώσεις, αλλά με επιστολή του στην Κεντρική Τράπεζα ζήτησε να αλλάξει το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα στο οποίο εικονίζεται το άγαλμα του θεού της τέχνης και του φωτός στο αέτωμα του θεάτρου Μπαλσόι.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του θεάτρου ο Απόλλωνας, έργο του γλύπτη Πιοτρ Κλοντ, ανέκτησε το φύλλο συκής που στο παρελθόν έκρυβε το μόριό του. Ομως στο χαρτονόμισμα εικονίζεται ο θεός χωρίς αυτό.

«Στο σχολείο, ενώ περίμενα τον γιο μου, δύο μαθητές περίπου 10 χρονών περιεργάζονταν χαζογελώντας ένα χαρτονόμισμα των 100 ρουβλιών. Αυτή η συμπεριφορά είναι απρεπής. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τέτοιου είδους πληροφορίες, από την πορνογραφία», επιχειρηματολόγησε ο Χουντιάκοφ.

Η υπόθεση αυτή ήρθε να προστεθεί στα ολοένα και περισσότερα νομοσχέδια που κινούνται στα όρια της λογικής, τα οποία κατατίθενται στο ρωσικό κοινοβούλιο. Ανάμεσά τους, εκείνο για την απαγόρευση του καπνίσματος στις γυναίκες κάτω των 40 και την επιβολή προστίμου για τη χρήση ξένων λέξεων. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα ένας βουλευτής του κεντροαριστερού κόμματος Δίκαιη Ρωσία ζήτησε να απαγορευτούν τόσο τα ψηλοτάκουνα όσο και τα ίσια γυναικεία παπούτσια, ενώ τον Φεβρουάριο μια τελωνειακή διάταξη οδήγησε στην απαγόρευση εισαγωγής γυναικείων εσωρούχων με συνθετικές δαντέλες καθώς κρίθηκαν «επικίνδυνα για την υγεία».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/14 22:32

    Όλο πρόοδο αυτο το ξανθο το γένος.. ας τα βλέπουν αυτά οι φασίστες που ελπιζουν σαυτούς τους Μεσσαιωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *