ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το βίντεο κλιπ που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο

Θραύση στο Διαδίκτυο κάνει τις τελευταίες ημέρες το βίντεο κλιπ που επέλεξε να γυρίσει στη Ρόδο και συγκεκριμένα στη Λίνδο, το γυναικείο μουσικό συγκρότημα «The Saturdays» από τη Βρετανία...


Από τις 29 Ιουνίου, όπου αναρτήθηκε στο Youtube το επίσημο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «what are you waiting for» έχει ξεπεράσει τις 364.000 προβολές, με αποτέλεσμα να αποτελέσει μία σημαντική τουριστική διαφήμιση για το νησί.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ως κομπάρσοι νεαρά παιδιά από την Λάρδο και από το Γεννάδι. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι ήταν μια μοναδική εμπειρία.

Το συγκρότημα

Το συγκρότημα «The Saturdays» είναι ένα Αγγλο-ιρλανδικό pop γυναικείο γκρουπ που αποτελείται από τις Una Foden, Rochelle Humes, Mollie King, Frankie Sandford και Vanessa White.

Από το 2008 που πρωτοεμφανίστηκαν στη μουσική σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας μετράνε ήδη 13 τραγούδια τους που μπήκαν στο τοπ-10 των βρετανικών charts, ενώ έχουν πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια cd σε Αγγλία και Ιρλανδία.

Το τραγούδι τους «What about as», τον Δεκέμβριο του 2011, έφτασε αμέσως στο νούμερο 1 στην Βρετανία, καθώς μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε 114.000 αντίτυπα.



newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *