ροή ειδήσεων

Κρίση και βουλευτές !!

Αναγνώστης:

Αξ/μοι κύριοι , γεια σας .
....Προεκλογικά εδώ στην Ροδο και συγκεκριμένα στις ΚΑΛΥΘΙΕΣ !! ο Σαμαράς ΥΠΕΣΧΕΘΕΙ , ΔΗΛΩΣΕ και ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ !! πως εάν γινόταν πρωθυπουργός , θα...  μείωνε τους βουλευτές από 300 σε 200 !! Αυτό άλλωστε ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ και από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χωρας μας . ......Εκανε αίσθηση η δηλωση αυτή του Σαμαρά γιατι κανεις προγενέστερος Πρωθυπουργός στο παρελθόν δεν δήλωσε κατι τετοιο .
Όμως γιατι οι πολιτικοί που αυτοι ευθύνονται για την κατάσταση που περιήλθε η χωρα να μην συμβάλουν και αυτοι στη διάσωση της χωρας ??? ....Σκεφτήκατε αραγε σε ποσες απολυμενες καθαρίστριες του Υπουργείου αντιστοιχούν οι μισθοι 100 βουλευτων με αφορολόγητο το 70 τοις εκατο των αποδοχών τους ??
Είναι καιρός πιστεύω κάποιος να αναλαβει να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ στον Σαμαρα αυτά που μας ΕΙΠΕ ....προεκλογικα !! ....γιατι ανθρωπος είναι και αυτος και ενδέχεται να επαθε ΑΜΝΗΣΙΑ !!!
Όμως ακουσα στην τηλεόραση ότι κατοπιν συσκέψεως με τον Βενιζελο , αποφασισαν λεει στην μειωση των βουλευτών , από 300 σε 200 ,αλλα θα τους αντικαταστήσουν ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ με ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !!!
Βρε μπας και γιναμε USA και δεν πηραμε ειδηση ???!!
Οι ανθρωποι δεν παζονται !!! Πανε ισως με αυτόν τον τροπο να ΒΟΛΕΨΟΥΝ κάποιους ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ !!!
Σαν δεν ντρέπονται λιγο , εάν είναι ετσι ας ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ !!
Εγραψα στην εφημεριδα ΠΡΟΟΔΟ μια ανοιχτή επιστολή προς τον Σαμαρα , τωρα που ηταν εδώ για την υποδοχη του Κινεζου ,....αλλα φωνη βοοντως εν τη ερημω !!!
Έστειλα Εμαιλ σε όλα τα ΜΜΕ στην Αθηνα ...αλλα απολυτη ΣΙΩΠΗ !! Λες και καποιος τους βαζει ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!να μην σχολιαζουν τετεοια θεματα !!!
Επειδή λοιπον ας πουμε στο CRASH ON LINE ...βαζουν δημοσκοπησεις του τυπου
Νομιζετε ότι ο νεος προπονητης της εθνικης πρεπει να ακολουθησει τον τροπο που ειχαν οι Ρεχαγκελ- Σαντος !!....και κατι τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ !! Τωρα εχουν μια δημοσκοπηση σχετικα με την Προσεγκιση ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ !!!
Εσεις εδώ μπορειτε να κανετε μια ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ με το ποσους βουλευτες θελουν οι Ελληνες πολιτες να εχει η επομενη βουλη ??
...Εκτος και αν και σε εσας καποιος σας βαζει ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!
Η συμφωνείτε στις αθροες απολυσεις ......και οι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ βουλευτες να παραμενουν ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ !!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/14 11:01

    Ο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ‘’ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’’ ΜΠΑΡΟΖΟ
    Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνιόταν ΕΠΙΜΟΝΑ να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όπως κάνουν σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος, χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς καμιά ενοχή.
    Όμως αυτό το γεγονός, ανέτρεπε τα Ελληνοβόρα σχέδιά τους, ώστε ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες να βλέπουν καθυστέρηση και κίνδυνο δημοψηφίσματος. Έτσι ανέθεσαν στον ‘’χειροκίνητο’’ εγκέφαλο Μπαρόζο να θέσει σε εφαρμογή, το σχέδιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , το οποίο ‘’φαίνεται’’ είχαν αποδεχθεί και προετοιμάσει.. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Το 2011, Σαμαράς , Τσίπρας και λοιποί, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα, ώστε να αποτύχει το σχέδιο Παπανδρέου, που με επιτυχία πρωτοφανή σε ΠΑΓΚΟΜΙΟ επίπεδο το 2010 , οδηγούσε την Ελλάδα στην σωτηρία και την αποκλιμάκωση της οικονομικής χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή. Το μήνυμα του ΜΠΑΡΟΖΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ήταν σαφές και καθοριστικό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου με κάθε τρόπο. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου, ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του και τις επιδιώξεις του.


    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
    Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ????? Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν εκείνη τη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ δημόσια περιουσία ,αντί πινακίου φακής, που με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ δεν δεχόταν να ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. ΈΤΣΙ υπονόμευσαν, τον πρόδωσαν και τελικά τον ανέτρεψαν σαν ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
    Οι εκλογές είναι ευκαιρία, αφ΄ ενός μεν να τιμωρήσουμε τους προδότες, αφ΄ετέρου να σκεφτούμε λογικά και ήρεμα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μας έσωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/14 22:03

      Καλά αυτός το ΓΑΠ το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν ποδήλατο (σκοτώθηκε μια φορά) και κανό (κάτι λίγα μέτρα μόνο) Οταν ήταν στην κυβέρνηση με τον πατέρα του αλήθεια δεν έβλεπε? δεν άκουγε? τα σκάνδαλα, τις μίζες? Σαν τον Χριστόδουλο και αυτός. Αλλά μην πας παραπέρα, το πιό διεφθαρμένο κόμμα στην Ελλάδα (και στην ΕΕ) είναι αποδεδειγμένα το ΠΑΣΟΚ!!! Περαστικά σου

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *