ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Θρηνεί ο ελληνικός στρατός! Νεκρός ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών!

Ο θάνατος του άτυχου άντρα που βλέπετε στα αριστερα της φωτογραφίας, σκόρπισε θλίψη στο Βόλο και όχι μόνο...

Νεκρός στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου του, που ήταν κατακρημνισμένο σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων, στην Κάπουρνα, βρέθηκε χθες (06-07-2014) γύρω στις 11.30 το πρωί από περιπατητές 49χρονος άνδρας.

Πρόκειται για το γνωστό στην κοινωνία του Βόλου από την ανθρωπιστική του δράση μέσα από τη Μητρόπολη, αλλά και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας Μανώλη Παυλή (αριστερά στην αρχική φωτογραφία) ο οποίος εργαζόταν στη Μητρόπολη Δημητριάδος και ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το Βόλο, καθώς ο 49χρονος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Εργαζόταν στη Μητρόπολη Δημητριάδος ως υπεύθυνος κηροποιείου, αλλά και σε άλλες θέσεις διοικητικές, καθώς και στο Ραδιόφωνο της Μητρόπολης.

Επιπλέον ο Μανώλης Παυλής ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας από το 1993 και συνδιοργάνωνε με το Διοικητικό Συμβούλιο πολλές εκδηλώσεις με άλλους φορείς όπως εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και ημερίδες με χαρακτηριστική την τελευταία της Παρασκευής στο 304 ΠΕΒ για την ασφαλή οδήγηση.

Ο άτυχος άνδρας είναι άγνωστο πότε ακριβώς, αλλά και υπό ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό τέλος. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε τον παρέλαβε νεκρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το μοιραίο τροχαίο.
Νewsit
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *