ροή ειδήσεων

ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΤΑ ΝΕΑ”! ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- “ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;”

-ΝΕΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ “ΘΑΨΟΥΝ” ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ...

Το ξημέρωμα Παρασκευής προς Σάββατο 11 με 12 Ιουλίου, Ομάδα Δίας επιχείρησε να κάνει έλεγχο και να σταματήσει προς νόμιμη εξακρίβωση στοιχείων όχημα που εκινείτο περίεργα μπροστά από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Επρόκειτο για τους συνήθεις ελέγχους που έχουν ενταθεί στο κέντρο της πόλης και όλοι οι Έλληνες πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να τους υπακούμε ευλαβικά αφού δεν παραβιάζεται κανένα συνταγματικό μας δικαίωμα. Έλεγχο που υφιστάμεθα όλοι στο πλαίσιο-πάντα της νομιμότητας-από τις διωκτικές αρχές. Ο οδηγός του οχήματος-κατά τις πληροφορίες που δεν νομίζουμε ότι μπορούν να διαψευστούν-έκανε πως δεν αντιλήφθηκε το σήμα των ανδρών της ΔΙΑΣ και συνέχισε να οδηγεί προς της Λεωφόρο Συγγρού. Μετά τον εγκλωβισμό του οχήματος, ο οδηγός άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες και ουσιαστικά αρνήθηκε, λέγοντας: “Ξέρετε ποιος είμαι εγώ, ξέρω τους ταξιάρχους της ΕΛΑΣ, θα δείτε τι θα πάθετε” και όλα τα γνωστά που φέρνουν στο νου μας τις αλήστου μνήμης καταστάσεις από τον έλεγχο του Κίμωνα Κουλούρη στην οδό Καλλιρρόης.

“Έχετε κάτι παράνομο στο όχημα ,κύριε;”, φέρεται να του είπαν οι αστυνομικοί. “Έχετε ναρκωτικά ή όπλα στο αυτοκίνητο, κύριε;”. Οι εποχούμενοι ένστολοι του ξεκαθάρισαν ότι εάν προσπαθούσε να αποφύγει τον έλεγχο, διέπραττε το αδίκημα της απείθειας και της απειλής. Κατά τον έλεγχο που έγινε μερικά λεπτά αργότερα-εν μέσω απειλών-διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν 2 τσιγάρα χασίς ενώ στο πορτ-μπαγκαζ βρέθηκε ένα όπλο: “Δεν είναι δικό μου, είναι γνωστού μου, μου το έχει δώσει γιατί απειλείται η ζωή μου”, φέρεται να απάντησε ο ελεγχόμενος. Κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν ζητήθηκε άδεια κατοχής του οπλισμού. Επεδείχθη μια φωτοτυπία η οποία ήταν ληγμένη. Κατά δήλωσή του, είπε ότι είναι δημοσιογράφος και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν αρθρογράφος στην ίδια εφημερίδα. Μάλιστα οδηγούμενος στο κοντινό Α.Τ , δήλωσε ότι θα στραφεί κατά των αστυνομικών που του έκαναν τον έλεγχο και θα υποβάλει μηνύσεις.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ γνωρίζει τα στοιχεία του δημοσιογράφου αλλά θα αναμένει ο ίδιος μέσα από τη στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα και η οποία ασχολείται και με αστυνομικά θέματα να περιγράψει στους αναγνώστες την “μεγάλη περιπέτεια που έζησε”, γράφοντας πιθανόν για “βία και αστυνομική αυθαιρεσία”.

Ρωτάμε τον Νεοδημοκράτη υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλια Κικίλια:

-Που βρίσκεται η δικογραφία του έχοντα ναρκωτικά και όπλο στο αυτοκίνητο του; Θάφτηκε; Και εαν ναι, γιατί;

-Θα παραπεμφθεί για απείθεια και απειλή αστυνομικών οργάνων;

-Εάν συνέβαινε σε άλλον πολίτη το περιστατικό, θα πήγαινε αυτός κλωτσοπατινάδα με τις κατηγορίες, ακόμα και για ένταξη σε “εγκληματική ομάδα;”

-Το συμβάν έχει καταγραφεί στα αρχεία του εν λόγω τμήματος;

-’Έχει υποβάλει μηνύσεις κατά των αστυνομικών οργάνων, ο επιφανής αρθρογράφος της επιφανούς εφημερίδος των “διαπλεκομένων” συμφερόντων του Τύπου;

-Τι σημαίνει η φράση “ξέρω τους ταξιάρχους και θα δείτε τι θα πάθετε;”

-Είμαστε όλοι ίσοι ενώπιον του Νόμου;

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *